16 juni 2020, door Nina van Hilst

Duurzame beauty: natuurlijke skincare van Mádara

16 juni 2020, door Nina van Hilst

Duurzame beauty: natuurlijke skincare van Mádara

Een van onze favo natuurlijke skincare merken Mádara stond al een poosje op ons lijstje om over te schrijven. Nu ze op 16 en 17 juni een mega sale met kortingen tot 60% hebben, lijkt dit het moment. Mádara is een luxury skincare merk wat enkel gebruik maakt van de beste natuurlijke en biologische ingrediënten. En vanwege het brede assortiment zit er altijd wel het product bij waar je huid naar op zoek is. Het proberen absoluut waard en misschien raak je er wel aan verknocht.

Mádara

Mádara

Zo’n tien jaar geleden was Mádara een van de eerste natuurlijke verzorgingsproducten die ik probeerde. Eerlijk verhaal: het was geen succes. Mijn huid werd vet en ik kreeg meer pukkeltjes dan voorheen. Het duurde heel wat jaren voordat ik leerde dat het niet aan het merk lag maar aan het afkicken van mijn huid van chemische ingrediënten. Tien jaar later probeerde ik het merk opnieuw. Enkel lof. Mijn huid ziet er gezond en feilloos uit. De producten smeren makkelijk en geuren heel mild. En de keuze is reuze. Vooral voor mensen die gewend zijn aan luxury skincare met tal van opties, Mádara heeft dit ook.

Het verschil zit er alleen in dat de ingrediënten van Mádara natuurlijk en biologisch zijn. Mádara komt uit Letland en het is de filosofie van het bedrijf dat de rauwe, koude natuur planten levert met weldadige eigenschappen. De eeuwenoude kennis van de werking van deze planten verwerkt het merk in hun producten. Zo gebruiken ze berkenwater wat een anti-aging effect heeft op de huid. Of kastanje met een verstevigende werking. Of algen die de elasticiteit goed doet. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Mocht je al een poosje overwegen om over te stappen op natuurlijke skincare, dan is dit je kans. De kortingen op heel veel producten zijn de moeite waard om wat producten aan te schaffen. Van gezichtscrèmes tot lotions. Van zonnebrand tot deodorant. Met prijzen tot 40%, 50% en zelfs 60% minder kun je nu maar beter inslaan.