Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
24 June 2019
  • 07-06-2019
  • Bart Bouwt, Barts Groene Hoekje

Duurzame verf in 100 kleuren: FairF

Duurzame verf in 100 kleuren: FairF

Waar het bij de één gaat om gewoon een mooie kleur. Gaat het bij de ander om goede verf. Het nieuwe Nederlandse merk FairF heeft de keuze uit 100 hippe kleuren. Dekt als een tierelier. En natuurlijk is deze watergedragen verf op basis van plantaardig bindmiddel. En daarmee dus nog duurzaam ook. Wat zul je trots zijn op je nieuwe milieuvriendelijke muurtje(s).

FairF

Ga je klussen of verbouwen dan zie je toch door de bomen het bos niet meer? Kwaliteit, prijs, knapheid. Overal moet je aan denken. En wie een beetje om de toekomst van onze aardbol geeft, gebruikt ook nog het liefst planeetvriendelijke materialen. Iedereen die een keer zwanger is geweest, kent ook vast de plotse oplettendheid dat er geen giftige stoffen in - de verf vooral - zitten. Met al die overwegingen is het fijn als je weet dat er merken zijn die je blind kunt kopen. FairF is er zo eentje. Het nieuwe merk van Hollandse bodem is groen in zowel productie, levering als gebruik. De fabriek waar de verf wordt gemaakt draait op zonnepanelen. De binder - waarmee verf verf wordt - is gemaakt van gerecycled sloophout. En is de verf bekroond met de keurmerken - in normale mensentaal - EU Ecolabel, kinderveiligheid, geen zware metalen en fluor en veilig voor plantjes. Je zult ook merken dat de verf geurarm is.

Bij FairF hebben ze twee soorten muurverf en twee soorten lak. De één is wat goedkoper, heeft natuurlijk een top dekking en schrobvastheidsklasse 2. De ander is ook geschikt voor badkamers en keukens. En daarmee niet gevoelig voor bacteriële aanslag. De lak heeft weer zijn eigen kwaliteiten. FairF is er in 100 kleuren. Met gezellige namen als Joke, Pedro, Faye en Bart. En mocht daar je kleur niet tussen zitten, dan mengen ze nog ook. Je bestelt eerst kleurstalen of direct de verf online. De verf wordt keurig thuis afgeleverd en je kunt straigt away aan de slag. Lekker toch? Hoef je die bouwmarkt ook niet meer in op je kluszaterdag.

Ben je nog nieuwsgierig welk lekkere kleurtje wij op de muur smeerden in het bovenste plaatje? Corrie vonden we wel passen bij ons HQ aka Bar Barts midden op De Wallen. Sfeermaker is het, die Corrie.