Nederland, Scheveningen7 september 2017, door Maartje

Ecover After Summer Beach Cleanup Scheveningen

Nederland, Scheveningen, 7 september 2017, door Maartje

Ecover After Summer Beach Cleanup Scheveningen

Op 16 september mag je nog één keer in zonnige sferen het Nederlandse strand op. Deze keer niet alleen voor je eigen plezier maar ook voor het goede doel. En dat vinden we een zonnige zaak. Ecover organiseert die dag namelijk in samenwerking met – professioneel plastic vissers - Plastic Whale een nazomerse schoonmaak van het Scheveningse strand. Al het plastic dat tijdens de Ecover After Summer Beach Cleanup van het strand gehaald wordt, komt niet in zee terecht. En daar worden zowel de visjes als wij weer happy van.

Nu begrijpen we – alleen al for Nemo’s sake - dat je sowieso je uiterste best gaat doen om tassen vol afval van het strand te krijgen. Maar WasteBoards zet nog een extra motivatiemiddel in. Degene die tijdens de beach cleanup het meeste plastic verzamelt wint een skateboard gemaakt van gebruikte plastic doppen. En of je daar nu zelf stoer op gaat skaten, hem aan je nichtje geeft of thuis aan de muur hangt, een tof ding is het zeker.

 

Barts-Boekje-ecocover 1Ecover After Summer Beach Cleanup, 16 september 13.00 – 16.00 uur, Scheveningen. Meer informatie vind je op de Facebookpage of de mooie website waar meer uitleg gegeven wordt over plastic in de oceanen.

X, Nina