Een culinaire avond @home van iconische chefs Joris Bijdendijk (RIJKS) & Dennis Huwaë (Daalder): RIJKSDAALDER

Nederland, Amsterdam, 4 december 2020, door Margaux van der Mieden

Een culinaire avond @home van iconische chefs Joris Bijdendijk (RIJKS) & Dennis Huwaë (Daalder): RIJKSDAALDER

Of je het al gehoord hebt? Nee? Dan hoor je het nu: twee van de bekendste en meest bezongen chefs van Amsterdam duiken samen de keuken in. Wie o wie? Niemand minder dan topchef Joris Bijdendijk (bekend van RIJKS) & topchef Dennis Huwaë (bekend van restaurant Daalder). Wat ze in petto hebben? Geniaal vinden wij zelf. Ze koken deze maand een gezamenlijk menu voor thuis. Zes gangen Rijks & Daalder. RIJKSDAALDER it is. De meest briljante naam ever natuurlijk. Twee toppers op één avond. Een feest, toch?

RIJKS en Daalder bij jou aan tafel

RIJKS en Daalder bij jou aan tafel

We think so. De twee mannen gaan way back en vonden het tijd om samen iets op tafel te zetten. Ondanks dat ze niet live voor hun gasten kunnen koken, hebben ze een heus menu bedacht voor thuis. Niet zomaar een menu. Een fine dining thuiskookmenu. Drie gangen RIJKS en drie gangen Daalder. Dat is wat we willen. Twee compleet verschillende keukens op dezelfde avond. De liefde voor producten uit Hollandse grond van RIJKS en de toegankelijke creativiteit van Daalder. Love! No stress als je geen held in de keuken bent hoor. Er zit een uitgebreide videoinstructie bij waar de twee chefs je meenemen in het gehele proces. Het meeste werk is al klaargemaakt door Joris en Dennis. Alleen the finishing touch ligt in jouw handen.

Het menu bestaat niet alleen uit drie gangen RIJKS en drie gangen Daalder. Nee hoor, er is meer. Je wordt eerst nog verrast met een amuse en brood met boter. Om de perfecte culinaire avond af te sluiten krijg je van de twee chefs friandises voor bij de koffie of thee. Enne wil je nog een extra luxe momentje en de complete restaurantervaring aan je eigen eettafel creëren? De sommeliers van RIJKS en Daalder kozen de lekkerste bijpassende wijnen voor ieder gerecht.

Nog leuker! Kan dat überhaupt? Ja hoor dat kan. Joris Bijdendijk en Dennis Huwaë doen er nog even een schepje bovenop. For the lucky ones. In sommige bestellingen zit er een golden ticket verstopt. Een gouden rijksdaalder. Geen grappen. De gelukkige vinders worden, als alles weer meezit met de horeca, verwend in beide restaurants. Drie gangen in RIJKS en drie gangen in restaurant Daalder.

Hoe je dit gouden pakket op jouw tafel krijgt? Easy: dat kan via restaurant Daalder of RIJKS. Het RIJKSDAALDER menu is van woensdag t/m zondag op te halen in RIJKS, restaurant Daalder en elke dag bij Edel by Dennis. Ze bezorgen ook door heel Nederland!