België18 april 2020, door Nina van Hilst

Een prachtig houten huis in de Belgische natuur: Loof Cabin

België, 18 april 2020, door Nina van Hilst

Een prachtig houten huis in de Belgische natuur: Loof Cabin

Op een helling in het Belgische heuvellandschap staat deze heerlijke design cabin. Een houten huis in de natuur done right. Loof Cabin heeft een interieur om van te smullen en een omgeving om even helemaal te ontladen. Wat wil een mens nog meer.

Loof Cabin

Loof Cabin

Het zou zomaar kunnen zijn dat verre vakantie even helemaal niet of zeker in mindere mate zullen gaan plaatsvinden. Niet erg hoor. Want dichtbij is zo veel fijns te vinden. Loof Cabin heeft heel veel in huis. Het is een avontuurlijke plek in de bossen. Een gevoel dat houten huisjes altijd wel met zich mee brengen. Loof is ook een stukje luxe en weelde. Even verblijven in een knap en opgeruimd huis doet een mens immers altijd goed. Gooi daar nog bij een dosis forest bathing en wandelingen in de natuur ten overvloede. En dan ben je al een heel eind, niet?

Loof Cabin ligt een stukje onder Hasselt. Niet ver van Maastricht. En bij de oudste stad van België, Tongeren. Goede restaurants zijn met een kleine rijafstand te vinden. Maar goe, uw kot niet uit komen, is ook helemaal ok. De cabin is geschikt tot 4 personen. En – zomer of winter – we zien ons hier al heerlijk bij de kachel de dag eindigen met een glas wijn. En – wellicht nóg fijner – de zon te zien opkomen over de heuvels met het geluid van de vogels om je heen.
Wanneer gaan we?