Nederland6 januari 2021, door Margaux van der Mieden

Een schoner huis en een schonere aarde met Kinfill HomeCare

Nederland, 6 januari 2021, door Margaux van der Mieden

Een schoner huis en een schonere aarde met Kinfill HomeCare

Bij Bart houden we van goede en vooral heerlijke producten. Haar, huid en gezicht, all covered. Nu is het ook zo dat we steeds meer op zoek gaan naar milieubewuste producten. Producten goed voor onszelf en voor planeet aarde. Born was Bart Bewust. Onszelf verzorgen en in de watten leggen is een must en niet erg om te doen, mits met de juiste producten. Enne: nu willen we ook ons mooie stulpje waar we zo graag vertoeven schoonhouden. Niet met die chemische troep natuurlijk. Ooit gehoord van Kinfill Homecare? Een Nederlands duurzaam schoonmaakmiddelen merk die de strijd aangaat tegen de grote hoeveelheid wegwerpplastic, schadelijke chemicaliën en onnodige CO2 -uitstoot die de schoonmaakindustrie achterlaat. Kinfill Homecare produceert lokaal in Nederland met ethisch verantwoorde ingrediënten die biologisch afbreekbaar zijn. Goed voor moeder natuur dus.

Schoon, schoner, schoonst voor iedereen

Schoon, schoner, schoonst voor iedereen

Waar we voortaan onze keuken, badkamer, living space en de vloeren mee boenen? Kinfill Homecare! Ze hebben een uitgebreide lijn aan eco-friendly schoonmaakproducten zoals glasreiniger, producten om de vloer mee te dweilen, allesreiniger en een lijn om de hele badkamer mee onder handen te nemen. Niet alleen de producten zijn fijn for use, ze ruiken heerlijk. Je kunt kiezen tussen vijf verschillende geuren. Lavendel Fields voor een zomerse bries in huis, Pine Husk om de bos galore wat dichterbij huis te halen, Brune n°79 tijdens de wintermaanden met de geur van gerookt dennennaald en buitenelementen of de geur van vakantie in huis met de Naranja n°55 met rozemarijn, vanille en mandarijn. Worden we blij van. De designs van de Kinfill producten mogen er ook wezen. Minimalistisch en mooi. Normaal verstoppen we met alle plezier die lelijke plastic flessen in een kast. Niet die van Kinfill. De flessen zijn gemaakt van glas in een mooi Italiaans design.

De Kinfill Homecare producten hebben een iets specialere gebruiksaanwijzing dan de mainstream schoonmaakproducten. De 100 procent biologisch afbreekbare concentraten zijn gemaakt om thuis te mengen met kraanwater. Dat doe je dan in één van die mooie duurzame flessen Italiaans glas. Easy does it. De refills komen ook in kleine labo buisjes gemaakt van herbruikbaar glas. Geen plastic afval na het schoonmaken. Hulde! Wij zijn dol op Kinfill Homecare. Je huis ruikt er net wat lekkerder door en je draagt bij aan het veranderen van de aarde (op een goede manier!). Alle beetjes helpen!