25 augustus 2022, door Esmée Rebel

Eco-friendly vloermatten: Eeveve

25 augustus 2022, door Esmée Rebel

Eco-friendly vloermatten: Eeveve

Het is tijd om te eten. Hoppa, iedereen aan tafel en aanvallen. Ook de kleinste, die natuurlijk helemaal zelf wil eten. Mesje valt van tafel, bekertje slaat om. En dit zo’n tien keer. Na elke hap duik je direct op je knieën om de vloer schoon te vegen, maarrr... dat hoeft niet meer. Eeveve beschermt je interieur op een hele stijlvolle manier. Van vloermatten en play mats tot placemats en onderzetters. Enne, het zijn niet alleen handige dingen voor je kind, jij kunt je (werk)kamer ook een flinke upgrade geven met deze te gekke items.

 

Meer leuks voor de kids(kamer) vind je hier!

Eeveve

Eeveve

Minder zorgen én meer genieten. Dat is wat Eeveve – merk van Hollandse bodem – met haar producten wil meegeven. Op een veilige manier zal je kind de ruimte krijgen om te ontdekken en te ravotten. Naast het praktische aspect (doei, blauwe plekken en vlekken). zijn de items van Eeveve óók heuse eye candy. Ja, echt. Het zijn geen alle-kleuren-van-de-regenboog vloermatten of prins(ess)en play mats, maar echt toffe basiskleuren en prints. Wat dacht je van een beige-, mokka- of roestkleur met een retro-, stippen- of sterretjesprint?

Extra leuk: de items van Eeveve zijn ook milieuvriendelijk en duurzaam. Zo is de verpakking recyclebaar en zijn de producten niet schadelijk. Alles om de generatie van je – nu nog – kleintje ook met volle teugen van het leven te laten genieten.

Eeveve