2 februari 2021, door Maartje

Crisp Sheets Mini

2 februari 2021, door Maartje

Crisp Sheets Mini

Yup, wat zijn we toch een groot fan van Crisp Sheets, het Amsterdamse label voor op je nest. Het beddengoed voelt gewoon très chique. Alsof je overnacht in een luxe hotel (helemaal wanneer je het strijkt). Wisten we niet, jij wellicht ook niet, maar bij deze: de weergaloze knappe en fijne lakens en dekbedovertrekken van Crisp Sheets zijn er ook in mini-variant. Niet heel ieniemieni, maar vanaf het peuterbedje is het bal!

Het beddengoed voor de kids is gewoon te schattig als je ernaar kijkt, en dus al helemaal als dit op het bed van je koter ligt. Van roze palmbomen tot blauwe bladeren en witte harten. Ook kan je voor een wat simpelere look gaan en kiezen voor één van de vele leuke kleuren. Smoothy Lilac Skies, Cake Pop Lilac Toddler, Daisies Pale Green, Daisies Cream Yellow. Klinkt toch als muziek in je oren?

Oh, en zoek je ook een leuke slaapzak of handdoek voor je koter: Crisp sheets heeft hier natuurlijk ook hele leuke varianten op! En ze hebben te gekke wall art voor op de muur van je koter. Geen truttig gedoe, maar toffe posters met het heelal bijvoorbeeld of met een regenboog.

Crisp Sheets

Krijg jij ook al zin om mooi beddengoed voor jezelf te kopen? Kijk dan hier