20 mei 2021, door Anne Abendroth

Nieuwe favoriete ontdekking: Meri-Lou Living

20 mei 2021, door Anne Abendroth

Nieuwe favoriete ontdekking: Meri-Lou Living

We hebben een nieuw favoriet merk als het gaat om de inrichting van onze kinderkamers - sowieso favoriete bezigheid, dus je snapt: we hebben inmiddels wel zo onze voorkeuren ontwikkeld. Want zo'n goed gestylede kinderkamer is toch stiekem de droom van elke ouder?

Maar goed, we hebben dus een nieuwe favoriet gevonden. Meri-Lou Living, is de naam.

 

 

Meri-Lou Living

Meri-Lou Living

De Nederlandse Laurien is de vrouw achter Meri-Lou Living. Een paar jaar geleden had zij wat foto’s op social media gedeeld van haar vintage wieg en haar volgers wilden daar graag meer over weten. Logisch, ook. Zo geschiedde en werd haar, inmiddels fameuze, wieg (where it all started) één van de eerste items in een kleine interieur collectie. Maar Laurien wilde graag nog meer leuks produceren en hopla, zo werd de volgende collectie geboren. En toegegeven: daar zijn we megablij mee. Want hoe leuk is een rotan spiegel voor in de kamer van je mini-versie of een vintage stijl kleerhanger. U snapt.

Extra dikke bonuspunten dat je alle items in elke hoek van je huis kunt plaatsen. We horen je al denken, dat kan toch met elk meubel? True. Maar de meubels en accessoires van Meri-Lou zijn niet alleen leuk voor de kids, maar ook leuk voor de volwassenen. Enne… Het is ook nog eens goed te combineren met moderne interieur stijlen.

 

 

 

Het leuke aan Meri-Lou is dat alle items hoogstpersoonlijk door Laurien worden bedacht en vervolgens met de hand worden gemaakt door locals in andere landen, waardoor ze uniek zijn en een vintage look hebben. De werkgelegenheid die Meri-Lou biedt bij het maken van de producten, zorgt bij veel huishoudens uit het buitenland voor brood op de tafel. En dat ondersteunen we hier bij Bart maar al te graag. Mega pluspunt dat Laurien ook nog eens probeert om haar steentje aan het milieu bij te dragen, door zo min mogelijk plastic te gebruiken.

Kortom: Meri-Lous dus. Je kunt hier allerlei leuk spul vinden. Van een open cupboard en kledinghangers tot een rotan spiegel. We want it all. De items worden verkocht bij verschillende retailers

Meri-Lou Living

Op zoek naar art-work voor in de kinderkamer? Lees verder.

De allerleukste webshops voor kinderen, vind je hier.