Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
26 May 2019
  • 02-12-2018
  • Amsterdam Centrum, Eten & drinken, Nieuw, Uncategorized

Eten bij de Melkweg: MILK

Eten bij de Melkweg: MILK

Leuk is dat, als je eens de geschiedenis leest van plekken waar je zo vaak bent geweest. De Melkweg is in 1970 gestart als zomerproject voor jongeren. In een leegstaande melkfabriek. Dat laatste hadden we kunnen weten maar wisten we niet. Nu 40 jaar later is de Melkweg nog steeds een drukbezocht - hallo ruim 450.000 bezoekers per jaar - cultureel centrum slash poppodium.

Het was tijd voor een nieuw jasje van het café van de Melkweg. En dat werd MILK. Restaurant MILK is ruim een maand open en na een lekker ramvolle start met ADE draait het er op rolletjes. Goed eten, leuk geprijsd, sfeervol, heerlijk centraal en vriendelijk personeel. Open voor lunch, diner en de borrel. Wat wil je nog meer?

MILK

Een vriendelijke plek. Als we MILK in het heel kort moeten omschrijven wordt dat ‘m. Het menu van MILK is vriendelijk. Seizoensgebonden en elke drie maanden wisselend. Pancakes, broodjes en appeltaart voor lunch. Een goede burger, vegan risotto, kip en vis als diner. Maar ook verwennerijen als eggs florentine, ramen en - de weekspecial die wij beet hadden - coquilles. Goed bereid, mooi opgemaakt en ons heb je. Vriendelijk personeel die meedenken over je keuze en voorstellen om een halve portie risotto voor de kleuter aan tafel te serveren. Fijn! Een goed interieur gebaseerd op een Amerikaanse diner. Maar dan in een strak jasje en met flatterende verlichting. Je kunt er dus met een gerust hart je date mee naartoe nemen voor jullie bezoekje aan een concert. En als je er dan toch bent, neem dan meteen even - gratis en zonder drempel - een kijkje in de Melkweg Expo. Waar het hele jaar door exposities van fotografen te zien zijn. MILK is een uitstekende plek voor een ongecompliceerd maar knus en goed etentje. Niks meer aan veranderen.