7 mei 2020, door Jorien Thijs

Mooi linnen voor outletprijzen bij Étoffe Unique

7 mei 2020, door Jorien Thijs

Mooi linnen voor outletprijzen bij Étoffe Unique

Als er iets is dat we hoog (heel hoog!) op de to do hebben nu we meer thuis hebben gezeten dan ooit, dan is het wel dat we de binnenboel een kleine opfris willen geven. En de buitenboel erbij. Means: andere gordijnen, een stel fijne kussens op die trouwe bank en een budgetproof update voor de tuinmeubels. Voorheen was de Noordermarkt vaste prik om stofjes te snuffelen en stofjes te voelen, maar dat laten we nog even. Wat we wél doen: stofjes jagen bij online outlet Étoffe Unique a.k.a. Evert Groot - onze vaste adres op die lievelings-Noordermarkt.

Online outlet van Evert Groot

Online outlet van Evert Groot

We hoeven het denk ik niet meer te zeggen, maar support your locals is nog steeds heel erg aan. Evert Groot staat al een decennium met zijn luxe linnen op de Amsterdamse Noordermarkt en deed goed zaken maar ja, toen kwam corona. Gelukkig zetten Evert zijn ondernemerspet snel weer op en verplaatste hij zijn stoffenhandel naar het wereldwijdeweb. Lucky us, want nu kunnen wij nog altijd voor een prikkie de allerknapste stoffen scoren in de online outlet Étoffe Unique.

Extra tof: het gaat om een selectie van deadstock dat in die tien jaar is opgebouwd. Duurzaam, uniek én ecologisch geproduceerd. Nieuw stofje over de luie bank en je woonkamer kan weer door voor nieuw. Kussens voor buiten? Evert verkoopt stevige stoffen die het helemaal goed doen in de costa del achtertuin. Ga maar lekker neuzen en laat je niet weerhouden als je in het hoge noorden of diepe zuiden woont; de outlet verstuurt wereldwijd.

Étoffe Unique