30 april 2020, door Jorien Thijs

Bart deelt de lakens met Eveline Stallaart

30 april 2020, door Jorien Thijs

Bart deelt de lakens met Eveline Stallaart

Seks in tijden van quarantaine, het is hetzelfde en toch ook weer niet. Want 24/7 op elkaars lip is over het algemeen niet het meest opwindende voorspel. Om over de singles onder ons nog maar te zwijgen. Een vlammende sessie met 1,5 meter afstand; succes daarmee. Je zult zelf de slingers op moeten hangen tijdens deze solonaise. Het massale thuiszitten biedt tegelijkertijd ook kansen om de boel een beetje up te spicen. Alle tijd voor tantra, wat aanklooien met de lekkerste sextoys, we komen de coronacation wel door. Niemand minder dan seksuologe Eveline Stallaart deelt de komende tijd de fijnste kneepjes van het vak hier op In bed met Bart.

Over Eveline

Over Eveline

We kennen Eveline als de huis-seksuologe van RTL Boulevard en de frisse, vrolijke verschijning naast Carlo in het matchingsprogramma Married at first Sight. Maar om gelijk een punt te maken: Eveline doet het leuk op beeld, maar deze beauty heeft een goed stel brains. Ze is namelijk van huis uit psychologe én seksuologe en heeft haar eigen praktijk ESSH aan het Vondelpark in Amsterdam.

In haar praktijk ziet Eveline mensen – vooral stellen – die problemen hebben op het gebied van seksualiteit, intimiteit en/of relaties. En dat komt verdomd vaak voor. Weinig of geen zin, pijn tijdens de seks, niet klaar kunnen komen of vragen over voorkeuren en fetisjismen. Eveline is een luisterend oor en geeft professioneel advies, zonder dat het wollig of ongemakkelijk wordt. Gelukkig maar. En good for you, ze deelt haar tips & tricks nu dus ook hier. Laten we er de komende weken alles uit halen, ook – juist – in bed.

Behoefte aan persoonlijk advies op seksueel vlak? Stuur even een mail naar info@essh.nl of klik naar de site. U vraagt, Eveline draait, dus als je verzoeknummertjes hebt (knipoog) laat het dan vooral weten. Enjoy!