Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 May 2019
  • 11-01-2019
  • Amsterdam Centrum, Eten & drinken

F*** Dry January: Gratis prosecco bij PARK Café-Restaurant Amsterdam (@ Hotel Arena)

F*** Dry January: Gratis prosecco bij PARK Café-Restaurant Amsterdam (@ Hotel Arena)

Jajaja, nu weten het wel: we gaan allemaal massaal aan de niet-alcohol deze maand. hartstikke leuk... Meer voor ons! Wij vinden januari-maand namelijk bij uitstek de maand om eens flink te proosten. Op het nieuwe jaar, op de nieuwe plannen, op de frisse moed én op al die mensen die een maand droog staan (jajaja, het is heus goed voor je maar nee, we doen niet mee).

De mensen van het knappe PARK Café-Restaurant , onderdeel van Hotel Arena in het al even knappe Oosterpark zijn het roerend met ons eens. F*** Dry Januari, let's #plop and #cheers. En dus geven ze gratis (!) prosecco weg, de hele maand januari. Ha! 

PARK Café-Restaurant @ Hotel Arena

Want er is dus écht altijd een reden om te proosten. Vinden wij. Vinden zij. En dus zeggen de luitjes van PARK dat iedereen die in de maand januari een reservering maakt voor een diner op de zondag of maandag een gratis glas Prosecco per persoon krijgt. Gewoon, omdat het kan. Wat je daarvoor moet doen? Niet zo gek veel, alleen een online reservering maken via www.parkcafe-restaurant.nl de promocode ‘Prosecco’ bij opmerking toevoegen. Kind kan de was doen (en als dat geen reden genoeg is: PARK heeft een van de fijnste open haarden van de stad om je omheen te scharen, perfect na een wandeling door het Oosterpark). Cheers!

Valentijn x PARK Café-Restaurant

Mocht je nou toch onvermurwbaar zijn en de maand januari op een houtje bijten, reserveer dan wel alvast een tafeltje tijdens Valentijn. 14 februari serveert PARK Café-Restaurant namelijk een speciaal drie gangen menu (vega, vis, vlees) incl. wederom dat yummie gratis glas Prosecco. Er komen rozenblaadjes op de tafels én er is een zogenoemde special guest uitgenodigd. Wie? Sella Molenaar. Wie? Nou, Sella is dus een Live Illustrator. Zo iemand die vaak tijdens openingen, shows, evenementen en feesten wordt ingehuurd om live tekeningen van gasten te maken (trust me, dat is mega cool). Wie (als stel) op 14 februari kans wil maken op een Live illustration  kan via de PARK website reserveren en bij ‘opmerkingen’ aangeven waarom zij uitgekozen moeten worden. Maar spontaan op pen door Senna kan ook: ze kiest op de avond zelf ook nog een paar nietsvermoedende koppels uit. We like!