Nederland, Amsterdam11 januari 2019, door Maartje

F*** Dry January: Gratis prosecco bij PARK Café-Restaurant Amsterdam (@ Hotel Arena)

Nederland, Amsterdam, 11 januari 2019, door Maartje

F*** Dry January: Gratis prosecco bij PARK Café-Restaurant Amsterdam (@ Hotel Arena)

De mensen van het knappe PARK Café-Restaurant , onderdeel van Hotel Arena in het al even knappe Oosterpark zijn het roerend met ons eens. F*** Dry Januari, let's #plop and #cheers. En dus geven ze gratis (!) prosecco weg, de hele maand januari. Ha! 

PARK Café-Restaurant @ Hotel Arena

PARK Café-Restaurant @ Hotel Arena

Want er is dus écht altijd een reden om te proosten. Vinden wij. Vinden zij. En dus zeggen de luitjes van PARK dat iedereen die in de maand januari een reservering maakt voor een diner op de zondag of maandag een gratis glas Prosecco per persoon krijgt. Gewoon, omdat het kan. Wat je daarvoor moet doen? Niet zo gek veel, alleen een online reservering maken via www.parkcafe-restaurant.nl de promocode ‘Prosecco’ bij opmerking toevoegen. Kind kan de was doen (en als dat geen reden genoeg is: PARK heeft een van de fijnste open haarden van de stad om je omheen te scharen, perfect na een wandeling door het Oosterpark). Cheers!

Valentijn x PARK Café-Restaurant

Valentijn x PARK Café-Restaurant

Mocht je nou toch onvermurwbaar zijn en de maand januari op een houtje bijten, reserveer dan wel alvast een tafeltje tijdens Valentijn. 14 februari serveert PARK Café-Restaurant namelijk een speciaal drie gangen menu (vega, vis, vlees) incl. wederom dat yummie gratis glas Prosecco. Er komen rozenblaadjes op de tafels én er is een zogenoemde special guest uitgenodigd. Wie? Sella Molenaar. Wie? Nou, Sella is dus een Live Illustrator. Zo iemand die vaak tijdens openingen, shows, evenementen en feesten wordt ingehuurd om live tekeningen van gasten te maken (trust me, dat is mega cool). Wie (als stel) op 14 februari kans wil maken op een Live illustration  kan via de PARK website reserveren en bij ‘opmerkingen’ aangeven waarom zij uitgekozen moeten worden. Maar spontaan op pen door Senna kan ook: ze kiest op de avond zelf ook nog een paar nietsvermoedende koppels uit. We like!