20 januari 2020, door Nina van Hilst

Fair Fashion: heel de dag in je comfy duurzame yoga kleding, Yoga by Julz

20 januari 2020, door Nina van Hilst

Fair Fashion: heel de dag in je comfy duurzame yoga kleding, Yoga by Julz

Er zijn van die types die iedere zaterdag - of maandag, de nóg meer lucky few die dan vrij zijn - standaard in hun yoga pak door de stad gaan. Koffietje hier, winkeltje daar. En naar de yogaschool? Nee hoor. En eigenlijk snappen we het wel, want heel de dag in je comfy yoga kleding lopen, is niet alleen een goed idee maar ook helemaal fashion. Moet je natuurlijk wel een mooi yoga pak hebben. Liefst duurzaam en fair gemaakt natuurlijk. Yoga by Julz is zo’n merk. En je kunt er natuurlijk ook gewoon prima in yoga’en.

Yoga by Julz

Yoga by Julz

De Belgische Julie ontwierp vanuit haar passie voor yoga een perfecte yoga outfit. Mooie op de natuur geïnspireerde kleuren, sexy modellen en – uiteraard – eco gemaakt. Een beetje vrouw van nu, gaat na haar yogales wellicht nog even iets gezelligs doen. En in een knap pak kan dat.

Geen zwarte polyester pakjes voor Julz. Maar een mosgroene katoenen trui met een diepe V op de rug. Een lyocell-katoenen legging die heerlijk zacht aanvoelt. Een mooie camel sweater die je ook prima naar je werk aan kunt. En een mooie taupe top van gerecyclede polyamide die zeker niet burgerlijk braaf uitgesneden is.

En hoewel Yoga by Julz aangeeft nog niet perfect te zijn, ze doen alles om zo planeetvriendelijk als mogelijk te produceren. Want iemand die goed voor zichzelf zorgt, zorgt natuurlijk ook goed voor de planeet. En vice versa.

Je bestelt Yoga by Julz online. En mocht je er niet uit komen qua maat, dan zijn ze op z’n Belgisch vriendelijk om je even bij te staan. Bestellen, pak aan en nooit meer uit doen. Deden wij ook.