Zuid-Afrika17 februari 2020, door Michel + Renske

Family proof vakantievieren in deze Moderne luxe airbnb in Port Elizabeth, Zuid Afrika

Zuid-Afrika, 17 februari 2020, door Michel + Renske

Family proof vakantievieren in deze Moderne luxe airbnb in Port Elizabeth, Zuid Afrika

Wie op vakantie gaat naar Zuid-Afrika, en niet (meteen) kiest voor Kaapstad (maar daar later uiteraard nog wel heen gaat, want hoe zou je dat niet kunnen doen), en wie geen zin heeft om van Johannesburg helemaal naar de kust te rijden (en zichzelf daarmee een lange lange autorit bespaart) vliegt op Port Elizabeth. Heus waar. Om vanaf daar de Garden Route te volgen. Ha! Natuurlijk, er zijn ook andere constructies te bedenken, maar vliegen van Johannesburg naar Port Elizabeth is 1) kort (1,5 uur), 2) erg voordelig (35 euro per persoon) en 3) je zit meteen in een leuke stad waar nog best behoorlijk wat te happen en de stappen valt. Pure winst noemen we dat.

AirBnB Port Elizabeth

AirBnB Port Elizabeth

En dan moet je ook nog ergens slapen. Doe dat vooral in de AirBnB van Jenn in Warmer.  Je rijdt er binnen 10 minuten heen, van de car rental bij het vliegveld that is, en dat is HEEL erg fijn, zeker met kids (maar ook zonder).

Het koppel dat de AirBnB runt heeft een fijn stukje land en besloot om achter hun eigen huis drie kamers in te richten door de verhuur. Perfect voor een gezin of meerdere stellen. De inrichting is heerlijk en de faciliteiten zijn opperbest. Zo is er een bad, grote inloopdouche en mag je gebruik maken van het zwembad (dat heerlijk in de zon ligt). Blije mensen hier. Al te boeken voor 70 euro voor een tweepersoonskamer en kids slapen gratis tot 2 jaar.