17 juli 2018, door Maartje

Fed is Best (@ Deliveroo)

17 juli 2018, door Maartje

Fed is Best (@ Deliveroo)

Oke, misschien is het een beetje gek om deze briljante, reuze sympathieke campagne van Mother Muse Mag aan een commercieel persbericht als die van Deliveroo te koppelen... Maar het kwam toevallig zo samen en hé, waarom een lofzang niet koppelen aan een praktische tip? Eerst die lofzang: ja. Borstvoeding is bewezen het beste voor je baby, en ja, ik/ we ben/ zijn hartstikke pro (pro pro pro!) het normaliseren van borstvoeden in het openbaar (you go!) maaaarrrrr dat wil niet zeggen dat het ook voor iedere vrouw, voor iedere moeder het beste is. Soms lukt het gewoon niet. Of word je er doodongelukkig van. Stop dan. Ook goed. Want happy mommy's make happy baby's. Hear hear dus voor de prachtige campagne van het beeldschone Mother Muse Mag. Niks dan liefde.

Deliveroo

Deliveroo

Dan die praktische tip: moedermelk heb je altijd bij de hand, maar what if je over bent op moedermelk en de bus poeder die je in huis hebt nét niet toereikend blijkt (G**domme), of als je bij vrienden bent en eigenlijk niet naar huis wil? Nou, dan is er dus een hele puike nieuwe deal van Deliveroo en Nutrilon: de club brengt namelijk melkpoeder aan de deur! Gewoon, net zoals je je eigen eten besteld. En dat verdient ook hulde. Vind ik.

Bestellen doe je hier.

Nu wachten we alleen nog op de service van Deliveroo dat je bij verschillende restaurants kunt bestellen in 1 bestelling. Ik wil sushi, man wil een burger, baby needs milk. Kan dat liever Deliveroo?

Ik wil sushi, man wil een burger, baby needs milk. Kan dat liever Deliveroo?

Olvarit

Olvarit

In die orde: vorige week nog (of is het alweer 2 weken geleden) schreef ik nog enthousiast over de potjes van Olvarit en hoe chef Casper Burgi (je wil het) liet zien wat er nou echt precies allemaal in die potjes gaat, hoe je er wat van jezelf aan toevoegt (wil je al helemaal!) en hoe het kan dat Olvarit zo lang houdbaar blijft (simpel). Dat verhaal lees je HIER. Olvarit had mij dus niet at hello, maar wel tijdens het oogstfeest, zoveel is zeker.