28 november 2022, door Isa de Laat

Je huis feestdagen ready en een goed cadeau doe je met feestcollectie Fresh & Festive van Bloomon

28 november 2022, door Isa de Laat

Je huis feestdagen ready en een goed cadeau doe je met feestcollectie Fresh & Festive van Bloomon

Totale paniek, want het organiseren van het kerstdiner, eindejaarsfeest of de pakjesavond staat weer voor de deur. We denken heel vaak: kerstboompje opzetten en klaar is Kees. Dat kan natuurlijk, maar vaak dekt dat de lading ook net niet. We willen meer inspiratie voor de meest stijlvolle feestdagen. Naast dat omtoveren van je huis, zijn er ook nog de zorgen van het geven van een echt goed cadeau. Een partij die dat goed begrepen heeft is online bloemist bloomon. Met de Fresh & Festive collectie van bloomon is allereerst je huis, kantoor of je andere favoriete locatie helemaal feestdagen ready. Trust us, je kunt zelfs de kerstboom skippen met deze bloemen en al het andere leuks (al gaan deze collectie en de kerstboom ook gewoon hand in hand hoor). En voor hen die nog een goed cadeau zoeken zeggen wij: doen, deze collectie.

 

Meer kerst? Neem een kijkje op de kerstpagina. 

Fresh & Festive

Fresh & Festive

Indruk maken en een tikkeltje uitsloven: als er een periode in het jaar is wanneer dat wel is toegestaan, dan zijn het de feestdagen. Tijd om het huis voor een periode weer om te toveren. En wie denkt dat kerst alleen nog maar draait om oldskool kerstkransen en rood groene kleuraccenten zit verkeerd. Van een luchtige en moderne look tot aan luxe boeketten in neutrale tinten it is. En niet getreurd: de kerstkransen zijn niet verdwenen, maar hipper dan ooit, en dan niet alleen maar voor aan de muur…

Tijdens de feestdagen op bezoek bij iemand die flink heeft uitgepakt? Wij weten wel wat je het beste mee kunt nemen als bedankje.

Oldskool

Oldskool

Een classic boeket is top, honderd procent. Maar, waar we misschien nog wel meer om staan te poppelen zijn de oldskool kerstkransen in een nieuw jasje. Natuurlijk leuk voor aan de muur, maar zeker zo leuk als tafelkrans, inclusief vier stijlvolle gedraaide kaarsen die makkelijk via kaarsenstekers in de krans gestoken kunnen worden (in twee maten beschikbaar). Easy does it!

Een iets groter pronkstuk voor op de eettafel nodig? Feast is letterlijk het feestelijke middelpunt, omdat het boeket de breedte van de tafel heeft. De lelie Merlot Muse is de showstopper van het dieprode Feast design. Feast is verkrijgbaar met een bijpassende Cube-vaas. Wel zo handig, gezien je altijd vazen tekort komt tijdens de feestdagen.

 

Collectie boeketten

Collectie boeketten

Niet een, maar twee boeketten zijn er ontworpen (het blijven tenslotte de feestdagen). Zo is er de Frosty Treat. Gevalletje krakende laag witte sneeuw, maar dan het soort dat je wel in je huis wilt hebben. Luxe, maar elegant en speels, met een parelkleurige tuberoos, een dubbelbloemige lelie en een sneeuwwitte hortensia (dit is een prachtige combinatie). Heerlijk bijpassende vaas ook, namelijk de keramische cilindervaas in een warme blush-tint.

 

En als tegenhanger is daar de Happy Holidays, met extravagante bloemen in burgundy gemixt met bruintinten. En voor de kenners: dat boeket is gevuld met de Gloriosa, een grootbloemige roos, Pinus-takken én de ster van de feestdagen: een luxe Amaryllis in knallend rood. Vaasje erbij (bijvoorbeeld de speciaal ontworpen bordeauxrode keramieken vaas) en wij zeggen: niks meer aan doen.

 

Meer, meer, meer

Meer, meer, meer

En natuurlijk, voor diegenen die minder poespas willen, is er het iconische Original boeket. In de feestcollectie zijn maar liefst vier designs van dit geliefde boeket te vinden.

De laatste – maar zeker niet de minste – in bloomon’s feestcollectie is de Darling. En die wil je ook echt. Een wolk van een bos, met de allermooiste seizoensbloemen. Dat alles in een stijlvol en feestelijk kleurenpalet. Gegarandeerd een cadeau waarmee je altijd snor zit. Het feestelijke Darling design genaamd ‘Vermillion Florals’ is een traditioneel maar luxe boeket met een frisse twist. In deze beauty vind je onder andere de Pinus strobus, een gefranjerde tulp en een rode lelie.

Check de website van Bloomon of de Instagram pagina voor de gehele collectie.