Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
26 May 2019
  • 07-03-2019
  • Amsterdam, Amsterdam Centrum, Eten & drinken, Uncategorized

Nieuw in Amsterdam Centrum: Fenicie

Nieuw in Amsterdam Centrum: Fenicie

Bij Fenicie kan je fantastisch Libanees eten. Kleine gerechten die je met elkaar deelt. Eten dat met liefde is bereid. Want ja, eten heeft aandacht nodig, vinden ze bij Fenicie. Zo komen de smaken pas écht tot hun recht. Die gerechtjes noemen ze overigens Mezza. Komt van het Libanese woord mazmez. En dát staat weer voor smullen en genieten. Volg je het nog? Bij Fenicie kun je dus samen smullen en genieten! We like!

 

Fenicie

Klinkt natuurlijk leuk, "smullen en genieten". Maar waar kan je dan van smullen en genieten? Nou, wat dacht je van filodeeg gevuld met feta, homemade hummus of gegrilde aubergine? Of kebab of juist een vegan gerechtje? Ze serveren het bij Fenicie! En je kan, of nee, je moet delen met je tafelgenoot of tafelgenoten. Dat is het concept. Je kan op het menu kiezen hoeveel gerechtjes je wilt eten per twee personen.
www.amsterdam-fenicie.nl

Fenicie is overigens niet geboren in Amsterdam. Dat was in Purmerend, in 2016. Wel was het een droom van het team van Fenicie om ook een restaurant te openen in Amsterdam. En jawel, wij zijn daar blij mee. Fenicie biedt plek voor 120 man en je kan er terecht voor een lunch of diner.