22 augustus 2017, door Maartje

Festival Campfire Stories + Kaarten winnen

22 augustus 2017, door Maartje

Festival Campfire Stories + Kaarten winnen

Joehoe, het belooft een mooi nazomerweekend te worden en we mogen 2 weekendkaarten weggeven. Wil jij ze? Mail vóór donderdag 31 augustus 12.00 uur naar nina@bartsboekje.com en de winnaar krijgt snel bericht.

Wakker worden in de natuur, puur eten, een krakend kampvuur, kletsen met je buurman/vrouw met een warm dekentje over je schouders en luisteren naar wilde of juist ontroerende verhalen. Geen wifi, geen plek om je telefoon op te laden. Dat klinkt als de perfect escape uit het drukke (stads)leven. Ok ok, voor de nature-escape-mood tenminste. Wanneer we in de luxepoezen-mood zijn, hebben we een ander idee - Parijs ofzo - bij de perfecte escape.

Enfin, Campfire Stories organiseert in het weekend van 1 september - voor het eerst - een weekend met alles van dit. Een micro festival voor de do-ers en de changemakers. Met inspirerende verhalen, workshops die je op je altijd groeiende wishlist had staan, duurzaamheid, natuur en slow living. En 99 andere dingen waarbij het hart sneller gaat stromen bij het horen van deze zaken. Een avontuur wat van vrijdagmiddag tot zondagmiddag plaatsvindt op het landgoed Roggebotstaete in Flevoland, waar ze hard aan het werk zijn om een voedselproducerend natuurgebied te worden.

Ja ok, je tent en dekentje moet je even meesjouwen. Maar verder geen gezeul met tassen vol eten of de schamele keuze uit het friet- of pizza-kraam, want het hele weekend is ontbijt, lunch en diner verzorgd.

Barts-Boekje-campfire

De chef heeft de uitdaging aangenomen om met lokale – grotendeels van het eigen landgoed of het bijbehorende bos – ingrediënten aan het werk te gaan. Brood wordt vers gemaakt door ambachtelijke bakker Joris, die tevens een workshop zuurdesem brood maken geeft tijdens het weekend. En Maidie serveert cocktails, limonades en thee gemaakt van wilde bloemen.

Wil je meer weten of dit micro festival in de bossen van Flevoland? Check dan het volle programma en overige info op de website van Campfire Stories. 1, 2, 3 september 2017, Landgoed Roggebotstaete, Dronten.

Liefs, Nina