Nederland, Den Haag26 augustus 2016, door Maartje

Festival Drank & Trucks Den Haag – 26-28 augustus 2016

Nederland, Den Haag, 26 augustus 2016, door Maartje

Festival Drank & Trucks Den Haag – 26-28 augustus 2016

Als je een beetje wilt chillen is het geen probleem, ga dan hierheen en kom niet alleen want Den Haag heeft Drank & Trucks, ja Drank en Trucks (dat is uiteraard een referentie... Mocht het niet helder zijn. Dus).

We weten niet of Lil' Kleine er ook is, maar mocht je nog geen plannen hebben dit weekend, kun je in de Binckhorst van Den Haag een bezoekje brengen aan het foodfestival Drank & Trucks. Op de parkeerplaats van creatieve hotspot BINK36 (net onder het spoor door) is het tijd om te komen kanûh uit voeâhtuigûh met je gabbâhs, oftewel te genieten van de vele gerechten en foodtrucks die daar van de partij zullen zijn. Van Danny Donut tot de Ballenbar, voor ieder wat wils. En het wordt prachtig weer, dus een verkoelende slush van de Sneeuwbrouwers of een verfrissende cocktail van de Caipi Boys zijn ook binnen handbereik.

Naast alle foodtrucks is er een gevarieerd muziekprogramma waar de Haagse Règâhs natuurlijk niet zullen ontbreken. Bewonder dansmoves tijdens de breakdance battles of gooi zelf je voetjes van de vloer op de deuntjes van een van de zomerse DJ’s. Of struin de BINK-markt af voor wat vintage pareltjes. En de kleintjes? Die kunnen lekker springen op het springkussen, geschminkt worden of in de zweefmolen.

Het Drank & Trucks festival valt samen met het RègahFest BBQ festival, een officiële barbecuewedstrijd tussen 36 professionele barbecue teams van over de hele wereld. Spanning, VLEES én sensatie dus! Drank & Trucks.

Toegang gratis. Vrijdag 26 augustus: 16:00 – 0:00 / zaterdag 27 augustus: 12:00 – 0:00 / zondag 28 augustus: 13:00 – 23:00

En als je dan toch in de Binckhorst bent, fiets dan nog iets verder door naar hun nieuwste aanwinst voor een heerlijk bakkie (of een alcoholisch bakkie, applaus voor de koffie cocktail): Capriole Café.