Nederland, Rotterdam20 april 2021, door Imara Milatz

Terras 2.0.2.1., een festivalterras in hartje Rotterdam

Nederland, Rotterdam, 20 april 2021, door Imara Milatz

Terras 2.0.2.1., een festivalterras in hartje Rotterdam

Toegegeven, zodra de terrassen opengaan wordt het (ja-ja, wel netjes aan de maatregelen houdend) hoe dan ook feest. En dat snappen de Rotterdammers van The Party Group net zo goed. Zo gezegd, zo gedaan: het clubje horecamensen uit Rotterdam brachten een puik samengestelde club Rotterdamse horeca samen, et voila: daar was (is!) Terras 2.0.2.1. Een gloednieuw concept waarbij via alle mogelijke ingenieuze mazen zo coronaproof geterrast en gefestivalt kan worden als maar mogelijk. En dat wil ik, wil jij, willen we allemaal, non?

 

Terras 2.0.2.1.

Terras 2.0.2.1.

Niet onbelangrijk: voor en door de creative sector met grote namen zoals George Cocktails & Food, Villa Thalia en Roasted By Beurs. Waar? Ook al zo leuk: op de Kruiskade. Jeweetwel, waar je zogenoemde ook bij elkaar vindt. En de rest gaat zo ongeveer zo: de dj’s en het entertainment worden verzorgd door Villa Thalia, de signature cocktails en bites van George én natuurlijk de Rotterdamse rauwheid van het nieuwe concept Roasted By Beurs.

Heb je lef? Stap dan de drempel over van Roasted by. Betreden op eigen risico; in het brutaalste restaurant van Nederland word je keihard geroast. Moet het wel net je ding zijn…

Terras 2.0.2.1.