19 november 2017, door Maartje

FLINK

19 november 2017, door Maartje

FLINK

Winter is coming, sprak de Game of Thrones fan. Fan of niet; dat het kouder wordt de komende weken is een feit. Mooi dus dan FLINK bestaat, een op-alle-fronten-meer-dan-oke lifestyle label van eigen bodem. Op alle fronten? Jawel: FLINK maakt duurzame producten voor de allerkleinste eco-warriorsMooie wollen kwaliteitsproducten om onder te kruipen, gemaakt in eigen land van prachtig, zacht Italiaans Alpaca-en Merinowol. Wol, ja. Dat is niet alleen heel mooi,

maar ook superzacht, licht en warm, zelfreinigend, bacteriën-werend en vuilafstotend, in tegenstelling tot synthetische materialen is het eenvoudig afbreekbaar.

Barts Boekje - flink 1

Plus: de vacht van alpaca's is sterker, warmer lichter dan wol van schapen, ook nog eens hypo-allergenisch en qua zachtheid te vergelijken met kasjmierwol. Daarbij gaat wol tot wel 80 jaar mee én is 100% recyclebaar. En hadden we mooi al genoemd? Van zichzelf maar FLINK doet er met te cute printjes nog een schepje bovenop.

Barts Boekje - flink amsterdam

De baby-dekentjes met originele dierenprint zijn om te smullen, en met 69,- euro een van de beste investeringen voor je mini.