3 mei 2019, door Milou Verbeke

FOMO Friday: weekend van 3 – 5 mei 2019

3 mei 2019, door Milou Verbeke

FOMO Friday: weekend van 3 – 5 mei 2019

We beginnen vanmiddag met oesters en cava (joh) bij Alex + Pinard. Morgen is er weer een fijne Yard Sale van De Tuinen Van en zondag is het natuurlijk tijd voor Bevrijdingspop in Haarlem. Je kunt ook naar het Bevrijdingsfestival Het Vrije Westen of ga naar Café Americain, waar ze de vrijheid vieren met De Literaire Karavaan.

Oesters en cava bij Alex + Pinard

Oesters en cava bij Alex + Pinard

Barts FOMO Friday zonder Oesters is geen echte FOMO. Blijft een motto waar we ons sterk aan vasthouden. We trappen het weekend af bij Alex + Pinard, waar je tussen 16u en 19u aan de oesters en cava kan. Dus, typ dat laatste mailtje af, klap die computer dicht en spring op de fiets richting Amsterdam-Oost.
Facebook.com/events

Bevrijdingsfestival Het Vrije Westen Amsterdam

Bevrijdingsfestival Het Vrije Westen Amsterdam

Het Bevrijdingsfestival vindt zondag voor de 7e keer plaats in het Westerpark (van 11u – 23u). Er is muziek, er zijn colleges en je kunt mee eten met de Vrijheidsmaaltijd georganiseerd door de VU. De Bartjes kunnen ook mee want er zijn genoeg activiteiten voor de kleintjes. Zoals Junior op Wielen (Verzetsmuseum) en een hiphop stage door Mossel & Gin.
Hetvrijewesten.eu

De Tuinen Van Yard Sale

De Tuinen Van Yard Sale

Hij stond al eerder in onze FOMO Friday, maar deze is ook gewoon zo leuk. En handig. Want wil je je huis opleuken met wat groen, dan moet je morgen zeker even langs bij de Yard Sale van De Tuinen Van. De planten die de verhuur net niet hebben gehaald, mogen tegen inkoopprijs de deur uit. Scoor een plant voor weinig dus (zo heb je al een Ananasplant voor een tientje en een Cycas palm voor €20,-).

En planten die hun sierwaarde helemaal hebben verloren mogen gratis mee naar huis. Met groene vingers en wat liefde zouden die het zo weer moeten doen.
Facebook.com/events

De Literaire Karavaan in Café Americain

De Literaire Karavaan in Café Americain

Zondag kun je voor €10,- tijdens een fijne lunch, luisteren naar korte verhalen van zes schrijvers (zoals Marjoleine Oppenheim en Martin Hendriksma) over het thema ‘Helden’. De Literaire Karavaan is een rondtrekkend schrijverscollectief dat door korte voordrachten naar een thema, lezers en luisteraars met schrijvers van mooie boeken kennis laat maken. Het Helden-thema heeft betrekking op de mannen en vrouwen die tijdens de Tweede Wereldoorlog hun leven hebben gewaagd om een ander te redden.