19 mei 2021, door Maartje

Never underestimate the power van een fotoboek: Once Upon App

19 mei 2021, door Maartje

Never underestimate the power van een fotoboek: Once Upon App

Heel, heel, héél zeker weet ik dat minstens 80% van de Barts Boekje lezers hier al heel, heel, héél lang het voornemen heeft om een fotoboek te maken van die ene vakantie, dat ene jaar of dat bijzondere moment en dat dit er, verdikkeme, nog steeds niet van gekomen is. Als het geen 90% is. Same here namelijk. En dat is me toch een potje zonde! Maar er is een antwoord en het heet Once Upon App...


Met de code bartsboekje25 krijg je 25% korting op de producten van Once Upon. De actie loopt tot 26 mei 2021. 

Once Upon App

Once Upon App

Ja, ook wij houden hier van die ouderwetse dikke plakboeken. Zo eentje waar je moeder van alles bij gekrabbeld heeft en die door de jaren heen beduimeld is geraakt van het bladeren. Heerlijk en onvervangbaar. Maar eer je daar aan begint… Never going to happen. Voorlopig niet tenminste. Vandaar dat we er een the best of both worlds van maken hier: ieder jaar en ieder feestelijke moment een fotoboek met de Once Upon App en per-fect te combineren met die klassieker die er nog van komen gaat. Beloofd. En waarom je die app dan wel gaat doen vraag je je af? Simpel: de beeldschone vormgeving en het feit dat je de selectie op je telefoon maakt (waar je al die 100-duizend foto’s toch al op hebt staan, maakt dat je de boeken in een handomdraai gewoon ‘s avonds op de bank maakt. Eén oog op Netflix, 1 oog op de app en voor je het weet heb je een indrukwekkend exemplaar van een Once Upon fotoboek in huis. Kind kan de was doen.

Met liefde en plezier maken we er hier een ellenlang verhaal van maar eigenlijk is het plain and simple: je downloadt de Once Upon app (die met het blauwe icoontje), zorgt dat de app toegang krijgt tot de foto’s op je telefoon en vervolgens ga je aan de slag met de idiot proof fotoapp: je kunt maximaal 100 pagina’s vullen en de app loodst je doodeenvoudig door het hele proces heen. We zijn – eerlijk is eerlijk – nogal onder de indruk van de mooie, eigentijdse vormgeving. Een font dat we zelf ook zouden kiezen, lekker veel witruimte waardoor je boek oogt als een luxe magazine, de optie om uit mat of glanzend papier te kiezen, wat je mooi vindt, een precies goed formaat en een hardcover zonder irritante logo’s of branding die je helemaal niet op je mooie, dierbare boek wil hebben. Hadden we al gezegd dat we fan zijn?

Once Upon App