Nederland, Den Bosch19 september 2019, door Margaux van der Mieden

Frenchie Café in Den Bosch

Nederland, Den Bosch, 19 september 2019, door Margaux van der Mieden

Frenchie Café in Den Bosch

Den Bosch barst van de leuke knappe oer-gezellige (want hé! Hallo Brabant) en Frenchie Café Den Bosch is daar absoluut één van. Redenen te over. Allereerst (niet dat dat nou echt belangrijk is maar toch...) is Frenchie Café een ontezettend instagram gevoelig tentje. Veel roze, bloemen aan de muur en een bananenbladerenbehangetje. En tsja, dat trekt volk he. Vrouwvolk vooral, wat de zaak een goed adres maakt voor single kerels (je hebt het niet van ons). Al valt Frenchie Café ook in tweede instantie ook niet tegen: de happen die op de kleine ronde tafels komen zijn even kleurrijk als lekker.

Frenchie Café

Frenchie Café

Frenchie café is vrij nieuw in town. Ze openden de deuren begin juli van 2019. Heet nieuws dus. Leuk om te weten is dat is dat Frenchie ook life of pie gebak uit Amsterdam verkoopt.

Alle zoetekauwers opgelet. Zo staat er op de kaart van Frenchie onder andere: unicorn cupcakes, freakshakes en american pancakes. Gelukkig kan je er ook gewoon toast met avocado of zalm bestellen. Is Den Bosch te ver? Je kunt ook een kijkje nemen bij Frenchie Café in Utrecht.