19 juni 2019, door Barts Boekje

Voor als je in de buurt bent: Frenkie is de nieuwste hotspot van Hoofddorp

19 juni 2019, door Barts Boekje

Voor als je in de buurt bent: Frenkie is de nieuwste hotspot van Hoofddorp

Mocht je nou eens een keer onverhoopt in het stadscentrum van Hoofddorp zijn, je woont er, je komt er voor werk of je bent bijvoorbeeld in de buurt als pitsstop voor je bezoek aan Como & Co (meer daarover lees je hier: Como & Co), dan weten wij waar je je eerstvolgende kopje koffie wilt drinken: bij Frenkie, de nieuwste hotspot van het immer bruisende Hoofddorp.

Frenkie Hoofddorp

Frenkie Hoofddorp

Deze voormalige vestiging van Doppio Espresso heeft alles wat je wilt voor een goed bakkie pleur: het zwarte goud komt van Vascobelo, de leestafel staat klaar voor je krantje en de velvet stoelen staan klaar voor je billetjes. Voor verdere aanmoediging staan er groene plantjes, hangen er mooie lampen, zijn er gezellige zithoekjes, en zit het er gewoon lekker kek uit. Is de dag een zonnige, dan kun je mooi mensen kijken op de patio – trust us, je zit er wel even. Enne, ook fijn: op het menu, naast de bekende tosti en taart (ook belangrijk), kun je er óók eens wat anders eten. Acai bowls, een yoghurt mix en spinaziesalade bijvoorbeeld. Hulde.

Bij Frenkie kun je ontbijten, lunchen, een taartje eten, borrelen en binnenkort ook dineren. Wil je voor dat laatste, het diner, of een business lunch iets meer uitpakken, kijk dan ook even naar Masami