15 april 2019, door Barts Boekje

Bart Bouwt: Fronteriors, de beste Ikea hack

15 april 2019, door Barts Boekje

Bart Bouwt: Fronteriors, de beste Ikea hack

Daarom is Fronteriors echt té leuk. Zij maken namelijk ‘fronts, sides and tops' om je Ikea-meubilair op te knappen. En opknappen is echt een understatement. Het is namelijk heel erg mooi. Zo krijg je in een handomdraai die praktische meubels van Ikea veel knapper gemaakt.

‘Fronts, sides and tops’ voor je Ikea-meubilair. Zoals: rotan deuren om je Billy boekenkast mee op te leuken, marmeren bladen voor op je Besta kast of linnen deuren voor je Kallax kast. Wij worden hier echt onwijs blij van, gaan alvast een van die boekenkasten halen om vervolgens de rotan deuren erop te kunnen monteren.

De genieën achter Fronteriors zijn Kath Hawkes (house of hawkes) en de Nederlandse Linda Dekkers (liveloudgirl). Twee vrouwen die allebei in Dubai wonen, interieurontwerpsters en beide vol ideeën om spullen te hacken.

We moeten nog heel even geduld hebben voordat we daadwerkelijk de Billy boekenkast kunnen opknappen. De samples zijn inmiddels goed gekeurd. Je kunt Fronteriors volgen op Instagram voor de laatste updates. Wij wachten met smart af!

X Laura