Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
26 June 2019
  • 15-04-2019
  • Bart Bouwt, Inspiratie, Interieur, Nieuw

Bart Bouwt: Fronteriors, de beste Ikea hack

Bart Bouwt: Fronteriors, de beste Ikea hack

De hacks van Fronteriors. Dat wil je. Beloofd. Echt waar. Oké, maar waarom dan? Nou dat is heel simpel: heb jij iets van Ikea in huis? Juist, wij konden die vraag alleen met ja beantwoorden. En meer mensen met ons. Denken wij. En daarom heeft Fronteriors verschillende hacks bedacht om je bestaande Ikea-meubilair uniek te maken.

Daarom is Fronteriors echt té leuk. Zij maken namelijk ‘fronts, sides and tops' om je Ikea-meubilair op te knappen. En opknappen is echt een understatement. Het is namelijk heel erg mooi. Zo krijg je in een handomdraai die praktische meubels van Ikea veel knapper gemaakt.

'Fronts, sides and tops’ voor je Ikea-meubilair. Zoals: rotan deuren om je Billy boekenkast mee op te leuken, marmeren bladen voor op je Besta kast of linnen deuren voor je Kallax kast. Wij worden hier echt onwijs blij van, gaan alvast een van die boekenkasten halen om vervolgens de rotan deuren erop te kunnen monteren.

De genieën achter Fronteriors zijn Kath Hawkes (house of hawkes) en de Nederlandse Linda Dekkers (liveloudgirl). Twee vrouwen die allebei in Dubai wonen, interieurontwerpsters en beide vol ideeën om spullen te hacken.

We moeten nog heel even geduld hebben voordat we daadwerkelijk de Billy boekenkast kunnen opknappen. De samples zijn inmiddels goed gekeurd. Je kunt Fronteriors volgen op Instagram voor de laatste updates. Wij wachten met smart af!

X Laura