• 21 June 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
21 June 2018
  • 10-12-2015
  • Utrecht, Weekendtip

Gastmaal Café, Utrecht

Gastmaal Café, Utrecht

Naast restaurant de Keuken van Gastmaal, openden de eigenaren in 2014 ook het Gastmaal Café. Een knusse, kleine wijnbar aan het Griftpark. Via het café loop je zo naar de wijnwinkel ernaast, Vleck. Waar de wijn vandaan komt. Zie je een lekkere fles staan? Gastmaal Café maakt hem voor je open. Leuk!

Naast een fantastische wijnkaart, hebben ze ook een  uitgebreide borrelkaart. Halloooo kaasplankje (kaas is altijd een goed idee!). O, en de lasagne. Die kunnen we niet achterwege laten. Kabeljauw, bechamel, tomaat en spinazie. Hebben we je al overgehaald? Gastmaal Café

Ps. Heb je na een middag borrelen geen zin meer om te koken? Aan de overkant van het Gastmaal Café vind je Gastmaal en de Tafel, een winkel met afhaalmaaltijden!