Nederland, Veluwe13 mei 2021, door Michel + Renske

Ons best bewaarde geheim tot nu toe: Ginger Bread Huis en Maja’s Hideaway op de Veluwe

Nederland, Veluwe, 13 mei 2021, door Michel + Renske

Ons best bewaarde geheim tot nu toe: Ginger Bread Huis en Maja’s Hideaway op de Veluwe

We zijn bij Bart altijd op zoek naar unieke en toffe plekjes die niet vergelijkbaar zijn met any other kind. In die categorie vallen Het Gingerbread Huis en Maja's Hideaway. Trust us. Eigenaresse Lucinda heeft deze parels persoonlijk (met de nodige hulp van vrienden natuurlijk) omgetoverd tot ware terugtrek plekjes midden in de natuur. Yes please. Overnachten in een sprookjes achtige omgeving in hartje natuur? Let's go on a secret hideaway!

Fairytale Cabins

Fairytale Cabins

Lucinda (de eigenaresse van de parels) heeft lange tijd voor Artsen zonder Grenzen gewerkt. Om te ontsnappen aan alle hectiek in haar dagelijks leven, vond ze het tijd voor een buitenhuis. Een heuse terugtrek plek voor zowel zichzelf als haar familie. Tijd om de natuur op te zoeken.  De droom? Een oneindige playground (het liefst een stuk privébos), zonder pottenkijkers waar veel avontuur te beleven is.
Enne… Zij wilde vooral een plekje waar de kids veilig kunnen ravotten en spelen. En die droom werd werkelijkheid, want niet veel later stuitte Lucinda op een stukje bos aan de rand van de Veluwe. Geen vakantiepark, geen camping, de hele plek voor jezelf. Het Gingerbread Huis stond er in vergane glorie bij en er was behoorlijk wat werk aan de winkel. Maar Lucinda was klaar voor de uitdaging en greep deze kans met beide handen aan.
Picture this: veel hout, veel gezellige vintage elementen en vooral een knusse en warme aankleding. Heel lief vinden we. Maar wij zijn heus niet de enige. Het huisje was al snel bijna elke avond volgeboekt door vrienden en vrienden van die vrienden. En zo was de nieuwe carrière van Lucinda geboren: huisjes verhuren. En toegegeven zijn we daar blij mee.
Door het grote succes van Het Gingerbread Huis was er ruimte om er een mooi nieuw plekje aan toe te voegen. Zo gezegd, zo gedaan. Aan hetzelfde bos, maar op een ander plekje vind je Maja’s Hideaway. Een glazen natuur lodge op een uniek plekje midden in het bos. Je voelt je hier letterlijk en figuurlijk opgaan in de natuur. Want door al het glas wordt je letterlijk wakker in het bos, non? En op het kleine terras kun je een perfecte zonsopgang door de bomen zien. En dat vinden we gaaf.

Lucinda zorgt ervoor dat bij je binnenkomst een glaasje wijn klaarstaat en dat je entree zorgeloos verloopt. Ohja… Je gaat hier anoniem naar binnen, waardoor je niemand te woord hoeft te staan en je eigenlijk meteen van de natuur en de plek kunt genieten. Het enige wat je moet doen, is je sleutel ophalen bij de lock box bij het huisje zelf. Maja’s Hideaway is geschikt voor 2 personen plus baby. Gingerbread Huis is geschikt voor 7 personen en de kids zijn hartstikke welkom.

Fairytale cabins

Beeld van Fairytale cabins