Nederland, Zeeland9 mei 2021, door Anne Abendroth

Logeren in de Zeeuwse Oase? Yes please

Nederland, Zeeland, 9 mei 2021, door Anne Abendroth

Logeren in de Zeeuwse Oase? Yes please

Er komt maar geen eind aan de behoefte aan natuur en rust. En dat vinden we eigenlijk niet zo erg hoor, hier bij Bart. Want dit betekent dat wij ons ook lekker wanen in die rustgevende sferen op onze HQ. Want we moeten onze leukste vondsten blijven tippen, non? Muy bien. Enne... Laten we nou weer iets leuks hebben gevonden in ons eigen land. Een pittoresk tuinhuis en vijf unieke Tortiga stylo cabins in de Zeeuwse Oase. Lees je mee?

 

 

Logeren in de tuinen

Logeren in de tuinen

Je vindt de Zeeuwse Oase in het pittoreske kunstenaarsdorpje Kats. Je waant je hier letterlijk in het groen en tussen de rozen. Maarja… De oplettende lezer heeft het misschien al opgemerkt. Want je slaapt middenin de tuinen. That explains a lot, ha! De Zeeuwse Oase was ooit een heuse rozentuin, maar is inmiddels uitgegroeid tot veel meer. Je bent hier zeker op het juiste adres als je er even tussenuit wilt knijpen en je gewoon in hartje natuur wilt zijn. Wat dacht je van een heldere sterrenhemel, ‘s ochtends wakker worden van het gekwetter van de vogels en ook nog eens slapen in een super lekker bed in een van de tiny houses of gewoon een wandeling door een van de tuinen. Wij weten het wel hoor!

Beeld van de website van de Zeeuwse Oase

Je kunt hier overnachten in verschillende verblijven. Zo kun je slapen in een tuinhuis voor maximaal vier personen. Beneden vind je een sfeervolle en warme woonkamer met een eetkamer, keuken, badkamer en een slaapkamer met een tweepersoonsbed. Op zolder vind je nog twee extra eenpersoonsbedden. Enne… Op de veranda geniet je van een goed boek met een lekker glas wijn erbij. Klinkt heerlijk.

Cabin Fata Morgana is voor degenen die toch nog wel een tikkie luxe willen op hun kleine get away. En dat snappen we. Picture this: een spiegelgevel die helemaal op gaat in de natuur. Voorzien van alle luxe die je gewend bent van een hotelkamer in de opzet van een loft, maar dan vrijstaand en in hartje natuur. De cabin komt met een fijn bed, douche en apart toilet (1-2 personen).

Cabin La Luna is voorzien van alle gemakken die Cabin Fata Morgana heeft, maar is wel iets ruimer en heeft een andere look. Oh en je kunt je kleintje meenemen, want er is genoeg ruimte om een babybedje kwijt te kunnen.

Benieuwd naar de overige cabins? Check dan de website hier.

Lekkere adressen in de natuur om te vertoeven vind je hier.

Off the grid dineren in de Veluwse bossen? Lees meer.