België, Ardennen7 april 2023, door Isa de Laat

Tinyparks Laidback Valley: alles wat je wilt van een glamping en natuurhuisje in de Ardennen

België, Ardennen, 7 april 2023, door Isa de Laat

Tinyparks Laidback Valley: alles wat je wilt van een glamping en natuurhuisje in de Ardennen

Als je het ons vraagt, dan hoppen we de zomer van Tinyparks locatie naar Tinyparks locatie. Overigens ook in de winter hoor. De eigenaren snappen wat je wilt als je er een paar dagen tussenuit knijpt, de locaties zijn knap en naast rust kun je er ook nog lekkere feestjes meepikken. Castaway op Tiengemeten was een groot feest waar je echt een vakantiegevoel ervaart, De Forest Cabins van TinyParks liggen naast Nationaal Park Drents Friese Wold en zijn alles behalve primitief. En nu is er dus een derde locatie, over de grens.

Tinyparks Laidback Valley is wederom een heerlijke plek, deze keer nét iets verder van huis, in de Belgische Ardennen. Inderdaad, eindeloos struinen, kanoën en vissen it is. Tinyparks Laidback Valley is alles wat je wilt van een glamping en natuurhuisje in de Ardennen.

Tinyparks Laidback Valley

Tinyparks Laidback Valley

Het is even zoeken tussen het groen, de rivieren en de bergen van de Ardennen, maar eenmaal bij plaats van bestemming tref je een kampeerervaring waar je u tegen zegt. Vissen in het beekje, wandelen over de heuvels en de dorpjes in de omgeving bezoeken. Maar dan wel op een manier die niet té primitief is. Bij Tinyparks Laidback Valley kun je namelijk ook een vuurtje stoken bij de huiskamer, meezingen met de Silent Disco tussen de bomen en relaxen in de sauna.

Met 24 smaakvol (waar het ook binnen natuur ademt) ingerichte tiny houses, 8 safaritenten en camperplekken hoort het niet bij de grote vakantieparken. En dat vinden we stiekem des te fijner.

Rondom je hut, of in de omliggende natuur, pak je die rust, terwijl je in de “huiskamer” onder de mensen kunt zijn. De huiskamer is de centrale spot waar alle gasten samenkomen bij de houtkachel en waar je drankjes en eten kunt bestellen. Dat is ook de plek waar het helemaal los kan gaan. Op dinsdag, donderdag en zaterdag organiseren ze de welbekende “family dinners” (denk aan lange tafels met heerlijke pasta en pizza’s of de fameuze BBQ’s).

In de omgeving kun je brouwerij de La Lesse of de grotten van Hotton bezoeken en natuurlijk alles ondernemen waar de Ardennen zo bekend om staat: outdoor activiteiten in alle soorten en maten.

 

Tinyparks Laidback Valley