Nederland19 november 2017, door Maartje

Goat Organic Apparel

Nederland, 19 november 2017, door Maartje

Goat Organic Apparel

Ooit was er American Apparel. De plek waar je terecht kon voor de goede basics. Die dan – om eerlijk te zijn – qua kwaliteit toch altijd een beetje tegenvielen en helaas ook niet biologisch geproduceerd werden. De biomarkt ontwikkelde door. En nu is er Goat Organic Apparel. Vanaf nu je go to merk voor je basics. Ethisch, biologisch, vegan en met zo min mogelijk energie en afval geproduceerd. Een Nederlands merk om heel erg blij van te worden.

Barts Boekje - goat 3Goat is opgericht door de twee leuke meiden – plus een man achter de schermen - van Geitenwollenwinkel. Naast de winkel met de mooiste merken in duurzaam modeland, hadden ze eerder al hun eigen merk Geitenwollenshirts opgezet. Aangezien Geitenwollenshizzle niet zo lekker bekt over de grens – en wellicht omdat het gewoon tijd was voor een kortere naam – werd het Goat. En dat is het. Goat staat voor producten van echt goede kwaliteit organic cotton en andere natuurlijke materialen. Welke met liefde voor mensen, dieren en planeet worden geproduceerd. Veganistisch, fairtrade en duurzaam to the max.

Barts Boekje - goat 1

In de collectie zitten t-shirts, sweaters, tops, joggingbroeken in wit, zwart, grijs en enkele seizoenskleuren. Goede shapes, zachte stoffen en comfy feelings. En daarbovenop, betaalbare prijzen. Iets wat ze hebben kunnen handhaven door het weglaten van een tussenschakel in de handel. We betalen met liefde €16,95 voor een basic white van katoen zonder daar mensen, dieren en de planeet schade mee te doen. Je zoektocht naar de goede basis items kan bij deze worden gestaakt. Sla Goat Organic Apparel op in je favorieten. De planeet zal je dankbaar zijn.

Liefs,
Nina