Engeland, Londen25 augustus 2022, door Merche Ariza Gallego

Goddard & Gibbs: een hotspot in Shoreditch, Londen

Engeland, Londen, 25 augustus 2022, door Merche Ariza Gallego

Goddard & Gibbs: een hotspot in Shoreditch, Londen

Op zoek naar een restaurant waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen én dineren? Het nieuwe restaurant Goddard & Gibbs in Shoreditch is the place to be. De wijnbar en het restaurant focussen zich op de Britse keuken met een sterke nadruk op visgerechten. Het eten is recht voor z’n raap: goede producten die met ontzettend veel liefde worden klaargemaakt.

 

Meer leuks in Londen vind je hier.

One Hundred, Shoreditch

One Hundred, Shoreditch

Centraler in Shoreditch kun je het niet vinden: op Shoreditch High Street vind je hotel One Hundred waarin restaurant Goddard & Gibbs gevestigd is. Als je wil gaan voor het hele Shoreditch-plaatje heb je meteen een goed hotel op je radar. Het restaurant heeft een luxueuze uitstraling maar wel een waarin je je meteen thuis voelt. Niet alleen het eten onder leiding van chef Thomas Moore is waanzinnig goed, de staff doet hun uiterste best om je zo goed mogelijk te helpen. Service met een brede glimlach en enthousiasme, daar houden we van.

Ontbijt, lunch en diner

Ontbijt, lunch en diner

Op het menu staat voor ieder wat wils. Begin de ochtend op de Engelse manier en kies voor een full English (daar kan je uren op teren, perfect voorafgaand aan een lange wandeling). Van de lunch- en dinerkaart gaat het water van in je mond lopen. Van rauwe visgerechten als ceviche of oesters tot aan een klassieke Engelse fish pie. Dat betekent niet dat vleesliefhebbers hun hart hier niet op kunnen. Je hebt er ook een burger, kip en natuurlijk ook vegetarische gerechten. We kunnen je in ieder geval garanderen dat je bij Goddard & Gibbs goed aan je trekken komt.

Een paradijs voor wijnliefhebbers

Een paradijs voor wijnliefhebbers

Er gaat niets boven een goed glas wijn, nietwaar? Bij dit restaurant vind je een wijnmenu waar je u tegen zegt. De sommelier vertelt je maar al te graag over al die fantastische wijnen die ze klaar hebben staan. Natuurlijk mogen bij een borrel de nodige snacks niet ontbreken (dat is net zo belangrijk). Kies voor een plek in het restaurant of schuif aan bij de wijnbar op de bovenste etage die uitkijkt over Shoreditch High Street.