Sessions Arts Club: dit restaurant in Londen is een verborgen parel

Engeland, Londen, 2 mei 2022, door Merche Ariza Gallego

Sessions Arts Club: dit restaurant in Londen is een verborgen parel

Soms kom je ineens een verborgen parel tegen op het internet. Zo'n restaurant waar je echt naar toe wil. We kunnen je vertellen: naar het Sessions Arts Club restaurant in Londen wil je absoluut toe! Het hele plaatje klopt: het gebouw, het eten en het onwijs vriendelijke personeel die je maar al te graag het pracht en praal van het restaurant willen laten zien. 

 

Foto credits: Instagram Sessions Arts Club

De locatie

De locatie

Op loopafstand van metrohalte Farringdon vind je het eeuwenoude pand dat zelfs een tikkeltje doet denken aan Parijs. Een rode deur door en je komt bij een donkere receptie, die zowel romantisch als een beetje spooky aanvoelt. Vier etages omhoog en je komt binnen bij Sessions Arts Club waar je gelijk wordt overdonderd door de schoonheid van de ruimte. Het pand was voorheen een rechtbank en de huidige eetzaal was dan ook de plek waar de rechters aten.

Het menu

Het menu

Voor de mensen met keuzestress is dit restaurant ideaal, want ze hebben slechts een bladzijde met opties. Er is voor ieder wat wils, en als de borden op tafel staan is het genieten geblazen (wel eerst even een foto maken van het bord). Je toetje (met koffie) kun je op de bank opeten en drink nog een cocktail na op het zonnige dakterras. 

Al met al

Al met al

Overdag is het restaurant licht en rustgevend, ’s avonds zwoel en intiem. Een diner bij kaarslicht op zo’n bijzondere plek staat garant voor een avond om nooit te vergeten. Wil je iets bijzonders in Londen meemaken, ga dan zeker naar Sessions Arts Club. 

Sessions Arts Club