Nederland20 maart 2020, door Imara Milatz

Borrel, diner, bloemen… En de meest complete en Goedgevulde pakketten met lekkers aan huis!

Nederland, 20 maart 2020, door Imara Milatz

Borrel, diner, bloemen… En de meest complete en Goedgevulde pakketten met lekkers aan huis!

Wat te doen, wat te doen when in coronaction? Ten eerste bezoek je natuurlijk trouw iedere dag onze website en in het specifiek Bart Blijft Binnen. Vervolgens ga je lekker aan de haal met onze entertaining tips. En tadaa, daar is alweer een toptip! Maak kennis met onze Bart Blijft Binnen lijst met ondernemers die aan-huis totaalpakketten samenstellen, iedere doos tot aan de nok toe gevuld met veelal lokaal gescoorde goodies. Dat vinden we te leuk, jij vast ook.

Local Market Box

Local Market Box

Help a local producer out! Dat doe je, zonder moeilijkheden, met de aankoop van deze Local Market Box. Terwijl jij jezelf voorziet in lekkers voor in huis ben je tegelijk de mens om je heen aan het supporten. Voor wat hoort wat: in het pakket vind je elf artikelen, allemaal van een andere lokale produceerder. Je krijgt – let op – Kimchi van Oh Na Ma Kimchi, een goddelijke bananenbrood van Baked Amsterdam, gefermenteerde zuurkool van Sauercrowd, Oma’s Soep en meer. Maar daarvoor kun je het best gewoon het pakket bestellen, dan blijft het ook nog een beetje een verrassing wat er allemaal in zit. Geen zin in het betere snaaiwerk? Pas de problème want er is ook nog een box gevuld met lekkere sapjes en andere dranken.

Local Market Box

Babs Bone Broth x Sauercrowd

Babs Bone Broth x Sauercrowd

Nog zo’n goedgevuld doosje, ontstaan door een parel van een samenwerking. In tijden van nood worden verschillenden handen ineengeslagen. Zo ook Babs Bone Broth samen met Sauercrowd. Deze twee lanceren samen de Immune Booster Box gevuld met potjes. Dat immuun boostend komt allemaal door de gefermenteerde zuur-, rode- en groenekool: dit zou fascinerend goed probiotisch moeten werken. We zijn benieuwd. Ook zouden de bouillons van Babs lief zijn voor het lichaam en vooral voor de buik. Buik blij, wij blij.

Babs Bone Broth en Sauercrowd

The Food Ninja x Mr. Schalkie

The Food Ninja x Mr. Schalkie

Een horecashutdown? Niet als het aan cateraars The Food Ninja en Mr. Schalkie ligt. De creatievelingen bundelen hun krachten samen en gaan gezamenlijk de straat op, op zoek naar mensen die vandaag de dag nog wel op kantoor zitten. Dus ben jij nog aan het zwoegen daar, dan is deze voor jou: ‘vergeet’ je lunchpakket maar en neem contact op met dit sterrenteam.

The Food Ninja en Mr. Schalkie

Vegan Masters

Vegan Masters

Ook Vegan Masters draait op volle toeren en levert vegan maaltijden tot de drempel. Hoewel ze altijd al aan een pakket vol lekkers deden komen ze nu met een kleine twist: een Surprise Box. En dat is precies wat je denkt dat het is, namelijk een pakket gevuld met… we zouden het eigenlijk niet weten. Maar lekker is het wel, althans, dat beloven ze zelf. Een extra hoera-geluid: naast de standaard boxen breiden ze hun bezorginggebied uit zodat nóg meer thuiszitters lekker kunnen eten. We like!

Vegan Masters