25 november 2020, door Michel + Renske

Grapat: de jongste speelgoedhit voor alle mini’s

25 november 2020, door Michel + Renske

Grapat: de jongste speelgoedhit voor alle mini’s

Waar we al groot fan waren van de mooie blokken en grotere speel- en bouwcomponenten (wat op zich al kunstwerkjes zijn) van het Russische Raduga Grëz kunnen we Grapat tegenwoordig ook niet links laten liggen. Nog wat minder bekend in de lage landen maar inmiddels in vele kidswinkels te krijgen zoals bij Pluk en Paloma. Waar? Jaja, lees maar eens hier voor de leukste kinderwinkels van heel Nederland. 

Creatief speelgoed

Creatief speelgoed

Grapat komt uit Spanje en wordt geleid door een stel dat kinderen kreeg en op zoek was naar creatief speelgoed waarmee hun mini’s zelf uit de voeten konden. Niks plastic of batterijen maar speelgoed dat ook nog eens leuk staat in ieder interieur. Thank you very  much.

Grapat met woestaantrekkelijk speelgoed waar kleintjes uren zoet mee zijn, gemaakt van hout en  geverfd met natuurlijke verf in de mooiste kleuren. Alle items zijn met elkaar te combineren en er zijn nieuwe combinaties te bouwen waardoor de creativiteit van de kids zo lekker gestimuleerd wordt. Poppetjes die als kabouters door kunnen maar ook ingezet kunnen worden als bomen. Zo kunnen ze eindeloos fantaseren. De sets die Grapat heeft zijn veelzijdig en veelal geïnspireerd op de seizoenen.

Niet onbelangrijk: het speelgoed kun je ook educatief inzetten. Zo kan er geteld worden met de poppetjes of met ringetjes (of andere componenten). Alle items zijn met de hand geschilderd en daarom varieert de kleur soms iets, juist gezellig!

Geschikt voor kindjes vanaf 1,5 jaar! Wil je meer speelgoed, dit is een lijst voor kids vanaf twee jaar, hier voor drie jaar en voor kleintjes vanaf vier jaar.