Nederland, Groningen10 april 2022, door Maartje

Leuk in Groningen? Op naar De Uurwerker, Groningen (stad)

Nederland, Groningen, 10 april 2022, door Maartje

Leuk in Groningen? Op naar De Uurwerker, Groningen (stad)

Pretty much alles wat we willen tijdens een goede avond uit in de stad met vrienden? Een no nonsens sfeertje, ouderwetse gezelligheid, lekkere (achtergrond) muziek, goed eten, fijn borrelen en spontaan personeel. En laat De Uurwerker in Groningen (stad) nu net op al deze vlakken een dikke vette voldoende scoren.

 

De Uurwerker, Groningen (stad)

De Uurwerker, Groningen (stad)

Als je niet bekend bent in de stad Groningen is de Uurwerker misschien lastig te vinden, maar trust us: het zeker de moeite waard om even je Google Maps open te zetten.

Gevonden? Dan nodigt De Uurwerker uit om vervolgens lekker neer te ploffen op een van de vele Chesterfield banken. Of, bij mooi weer, op het gezellige terras op het pleintje aan de voorkant.

Dat De Uurwerker voor veel mensen een favoriete spot is, blijkt wel uit de diversiteit aan mensen die je bij De Uurwerker vindt. Jong, oud, met kind, zonder kind, studerend, werkend, you name it, het zit binnen. Of buiten dus, ergo dat terras.

Aan reserveringen voor minder dan 8 personen doen ze niet. Iedereen is welkom bij De Uurwerker. En als er geen plek meer is, dan maken ze wel plek. Kijk, daar heb je het weer: Pretty much alles wat we willen.