Nederland, Amsterdam Noord29 juni 2020, door Maartje

Groovy Tables 2020: The Picnic Edition @ Hoogtij Amsterdam

Nederland, Amsterdam Noord, 29 juni 2020, door Maartje

Groovy Tables 2020: The Picnic Edition @ Hoogtij Amsterdam

De 2020 update: de nieuwe Groovy Tables data zijn bekend! 25 dagen in totaal, van juni tot augustus 2020. Maandag 1 juni (Tweede Pinksterdag) is de eerste al en er zijn nog een paar plekjes. En dan? Dan markeer je deze data alvast in je agenda:

JUNI: Vrijdag 17 juli / zaterdag 18 juli  / Zaterdag 25 juli  / Vrijdag 31 juli
AUGUSTUS: Zaterdag 1 augustus / Vrijdag 14 augustus / zaterdag 15 augustus

Groovy Tables @ Hoogtij

Groovy Tables @ Hoogtij

Moeten we het hele idee/ concept/ gevoel in 2 zinnen uitleggen, dan komt het hier op neer: een on-Nederlands feestje op on-Amsterdamse hoogte waar je fantastisch eet vanaf The Big Green Egg. Hoogtij is de kwaliteit (zowel het eten als de wijnen) en de top notch service van een echt goed restaurant plus het nonchalante, relaxte van Amsterdam Noord op het hoogste (letterlijk want op het dak) niveau. Gemoedelijk meets goddelijk. We zijn vorig jaar al gaan proeven en ervaren dus we mogen het zeggen. Dat gevoel toen je voor het eerst naar Vuurtoreneiland ging? Nou, zoiets. Maar dan anders. You get the point. Hopen we.

Maar hoe zit dat dan met de anderhalve meter samenleving? Ha! Daar is wat op gevonden:  iedereen zijn eigen barbecue. Ha! Je eigen groene eitje. En daar komen dan de zomerse sardientjes op, een boeren bavette en frisse biertjes on the side. En verder? Wapperende zomerjurkjes, groovy sounds en misschien toch ook een Coronaatje… Ach, waarom niet!

En dat gewoon nog altijd bij HoogtIJ, het mooiste dakterras van Amsterdam met een waanzinnig uitzicht over de stad. De rooftop is omgetoverd tot een groen zomerpark met picknick tafeltjes, een volle koelbox en dus je eigen Green Egg.

Gemoedelijk meets goddelijk.

Voor alle informatie over Groovy Tables: www.groovytables.nl