Nederland, Gelderland22 september 2020, door Nina van Hilst

Guesthouse in Eefde, Gelderland

Nederland, Gelderland, 22 september 2020, door Nina van Hilst

Guesthouse in Eefde, Gelderland

Dat we minder vaak in het vliegtuig stappen, hoeft niet te betekenen dat we minder erop uit kunnen. In tegendeel. Op Barts Boekje kijken, heerlijk verblijf boeken, auto volladen en rijden maar. Deze guesthouse in Eefde straalt je een heerlijk weekend met je favoriete mensen tegemoet. Een stijlvol gerenoveerde stal met een prachtige tuin waar de reviews lovend van zijn. Genieten maar!

Guesthouse in Eefde

Guesthouse in Eefde

Eefde? Dat is vast je eerste vraagteken. Eefde is een klein plaatsje in Gelderland. Veel landerijen en niet al te ver van Deventer, Apeldoorn en de Veluwe. Dat klinkt al goed. De oude stal van deze Gelderse boerderij is gerenoveerd tot guesthouse waar 4/5 mensen kunnen slapen. Binnen is het mooi, chic en kleurrijk ingericht. En vanuit de grote ramen kijk je zo uit over een tuin waar menig stadsmens van zal dromen. De guesthouse heeft twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en een kinderbed. Is het mooi weer, dan is er een heerlijke zwemvijver. De boomgaard met fruitbomen en paarden in de wei maken het (upperclass) boerse sfeertje helemaal af.

Nu zijn wij niet de enige die gecharmeerd zijn van deze guesthouse in Eefde. De reviews op AirBnb – waar je dit verblijf boekt – hebben allen 5 sterren. En dat zie je niet vaak. Van “wat een superplek” tot “voor het geval je nog zou kúnnen twijfelen: ik zeg DOEN!”. En daar hebben we verder ook niet zo veel aan toe te voegen.

Guesthouse in Eefde