Nederland, Rotterdam17 november 2021, door Esmée Rebel

Fashionlover pay attention: shopwalhalla Guts & Gusto is geopend in Rotterdam

Nederland, Rotterdam, 17 november 2021, door Esmée Rebel

Fashionlover pay attention: shopwalhalla Guts & Gusto is geopend in Rotterdam

Ah shoppen, we loven 't. En hoe. Urenlang kunnen we onszelf verliezen (lees: héél goed vermaken) op onze favoriete webshops. Jasje hier, tasje daar. Met één klik in het mandje, betaald en onderweg naar jouw eigen paskamer, de huiskamer. Easy as it is. We willen toch - naast het gemak van online shoppen - alles zien, voelen, passen. Daarvoor hebben we een ritje naar de winkel wel over. Ja, hoor. Zéker nu Rotterdam sinds een kleine twee weken een heus shopwalhalla rijker is. Eentje van drie verdiepingen hoog met prachtige fashion items en toffe accessoires. De naam? Guts & Gusto. Geloof ons, voor een flinke shopsessie ben je hier aan het juiste adres.

 

Guts & Gusto

Guts & Gusto

Oké, we snappen. Dit moet natuurlijk wel ‘bewezen’ worden. Komt ‘ie: bij binnenkomst in het Rotterdamse filiaal wordt er een glimlach op je gezicht getoverd met deurmat-quote ‘you look gorgeous today’. Kleine veer in je reet, houden we van. De winkel hangt vol met allerlei leuks. Van leopard rokjes en roze pakken, tot studded boots en leren scrunchies. Guts & Gusto has got it all. Hier scoor je de laatste fashion trends op het gebied van kleding, schoenen, sieraden en (home)accessoires. Elke week verschijnen nieuwe items online en in de winkel, zodat jij met de nieuwste garderobe de deur uit kunt lopen.

Alle items hangen super organized in de winkel, die dus drie etages telt. De minimalistische inrichting – met zwarte, gouden accenten en her en der een pop of color – maakt de ruimte overzichtelijk en lekker ruim. Geprint behang hier, discobal daar. Op elke etage kun je kleding passen en direct afrekenen. Superhandig, nietwaar?

Met de opening van de winkel in Rotterdam is dit alweer het achtste filiaal in Nederland van Guts & Gusto. En pssst, we kunnen alvast verklappen, het zal niet de laatste zijn (zullen ze hun grenzen voorbij gaan?)… Vinden we bijzonder fijn in onze oren klinken. In de tussentijd vermaken we ons wel in Nederland en online. Hoppa, weer wat in het winkelmandje om knap voor de dag te komen.

 

Je vindt de winkel van Guts & Gusto in hartje Rotterdam op Lijnbaan 55. En bezoeken wil je, vooral nu je een flinke kortingscode hebt mogen ontvangen. Flinke kortingscode?! Wel ja joh, hebben we voor je en dit is ‘m: BARTSBOEKJE20. Met deze code krijg je 20% korting op de gehele nieuwe collectie.

De korting is niet geldig op sale-items of i.c.m. andere acties en is geldig t/m woensdag 1 december. De code kan online worden ingevoerd bij het afrekenen of mondeling worden doorgegeven aan de kassa in de winkel bij het afrekenen. Happy shopping! 

Guts & Gusto