5 mei 2017, door Maartje

Hangover Cinema

5 mei 2017, door Maartje

Hangover Cinema

De eerste katerbios ter wereld is een feit. Tenminste, zo kopt het persbericht. Wij kunnen het niet controleren dus we gaan er gemakshalve maar even zo uit dat het zo is. Dat wat is? Hangover Cinema, een sociale bioscoopbeleving volledig ingericht om je kater te stillen. Hoe. Goed.

Op zaterdag 6 mei om 12:00 staat de bioscoopzaal van Lab111 volledig in het teken van... van... tsja, van je kater. En wat er nodig is om die te bestrijden. Dat gebeurt met de mooiste filmklassiekers (niet nadenken, gewoon (nogmaals) kijken) n de beste onontdekte DJ’s. Er is een lounge-deck gevuld met zitzakken en banken én is een grote dansvloer. Mocht je de alcohol er uit willen zweten (ons niet gezien maar je hebt overal mensen voor). Voor de innerlijke mens zijn tosti’s, popcorn, bloody mary’s en coconut water - stuk voor stuk producten die hun diensten bewezen hebben kunnen we onderschrijven.

Is er een catch? Niet echt, maar met de actie wil Lab111 wel aanstippen dat - dankzij al het ge-stream van films - de bioscopen leeg lopen. Daarnaast hebben veel bioscopen moeite om een connectie te vinden met de zogenoemde generatie Y. Vandaar dat de Hangover Cinema ook een podium biedt aan sociale startups en opkomende muzikanten om zo een groter publiek te bereiken. Mooi. Dus ja, ga massaal (sorry lieve mensen van Hanover Cinema, wij kunnen zelf niet maar komen de volgende keer zeker!).

Meer info: facebook.com/events/736795656491540/