Nederland, Hanzestad28 april 2023, door Teun Tielen

Doe op 13 en 14 mei mee aan het Hanze Escape Event – een escape room in de buitenlucht

Nederland, Hanzestad, 28 april 2023, door Teun Tielen

Doe op 13 en 14 mei mee aan het Hanze Escape Event – een escape room in de buitenlucht

De 'gewone' escape rooms hebben we inmiddels wel gezien, tijd om te level uppen! Een escape tour is minstens zo leuk en een stuk minder claustrofobisch. Waarom je mee zou doen? Gewoon voor de leuk, om te pronken met je (gebrek aan) kennis en om een prijs te winnen. Uiteraard is meedoen belangrijker dan winnen maar dat neemt niet weg dat we het liefst wél winnen. Always in it to win it. Trommel je familie en vrienden op en blok het weekend van 13 en 14 mei in je agenda voor het Hanze Escape Event.

 

Op 13 en 14 mei vindt een uniek event plaats in negen Hanzesteden, speciaal voor het Hanzejaar 2023: het Hanze Escape Event. Alleen in dít weekend, maar helemaal in je eigen tijd in te delen want 48 uur lang (in Elburg, Doesburg, Deventer, Harderwijk, Hasselt, Hattem, Kampen, Zutphen of Zwolle). Als je een echte fan bent van Escape Rooms, dan pak je ze natuurlijk allemaal. Ja, en natúúrlijk zijn er prijzen te winnen. Hanze Escape Event

 

Koop hier je tickets voor het Hanze Escape Event in één van bovengenoemde Hanzesteden.

Hanze Escape Event

Hanze Escape Event

Als je de afgelopen dagen de site in de gaten hebt gehouden, kan het je niet ontgaan zijn dat 2023 het Hanzejaar is. Als je dat niet hebt gedaan is het ook niet erg, dan weet je het bij deze. Nooit te laat om te leren. Behalve als het op een Escape Tour aan komt, daar telt iedere minuut. Zo’n escape tour werkt altijd al op je zenuwen, maar in het weekend van 13 en 14 mei wordt de druk nog een stuk verder opgevoerd tijdens het Hanze Escape Event. Ter ere van het Hanzejaar dat in 2023 gevierd wordt kun je alleen dit weekend speciale games spelen met extra vragen en raadsels over het feestjaar en de Hanzesteden.

 

Wie wat waar

Wie wat waar

Meedoen aan het Hanze Escape Event kan in maar liefst negen Hanzesteden: Deventer, Doesburg, Elburg, Harderwijk, Hasselt, Hattem, Kampen, Zutphen en Zwolle. Je hebt nog even om je voor te bereiden (je inlezen over de Hanzesteden is een goed begin). Kun je meteen een café om de winst te vieren (of het verlies te verdrinken, maar daar gaan we niet vanuit) uitzoeken. Elke stad heeft een eigen ranglijst, en als je met je team in de top drie weet je belanden val je ook nog eens in de prijzen. Dubbel feest.

Deelname is €29,95 per team van twee tot vier personen. 

Tickets Hanze Escape Event