Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
23 July 2019
  • 29-11-2018
  • Amsterdam Centrum, Barts Groene Hoekje, Winkelen

Shiny happy people in de Happinez pop-up kristallengiftshop

Shiny happy people in de Happinez pop-up kristallengiftshop

Rozenkwarts voor extra liefde. Bergkristal voor meer helderheid. En werkt dat dan echt? Het antwoord maakt eigenlijk geen bal uit. Wanneer je een steen vasthoudt en denkt aan dat wat je wilt dat het voor je doet, dan neem je daarmee al een moment voor jezelf om die wens te bereiken. En buiten dat, kristallen zien er gewoon nog heel mooi uit ook. Perfect om iemand - of gewoon lekker jezelf - cadeau te doen.

Dat dachten ze bij Happinez ook. En daarom openen ze van 18 tot en met 23 december in de 9 Straatjes van Amsterdam de allereerste kristallengiftshop van Nederland. In de Happinez pop-up kristallengiftshop verkopen ze alles van kristal. Stenen, sieraden en speciale gift boxes met kristallen in de thema’s strength & energy, love & happiness en balance & peace. En zo kun jij met kerst een beetje magie cadeau geven.

""En zo kun jij met kerst een beetje magie cadeau geven""

Happinez Kristallengiftshop

Happinez pop-up kristallengiftshop
Huidenstraat 13 Amsterdam
18 t/m 23 december van 10.00-18.00 uur

Voor meer cadeau ideeën check ons jaarlijkse grote duurzame cadeau lijstje part III.