Nederland, Amsterdam17 juli 2018, door Maartje

HappyHappyJoyJoy opent binnenkort in de Pijp

Nederland, Amsterdam, 17 juli 2018, door Maartje

HappyHappyJoyJoy opent binnenkort in de Pijp

We HappyHappyJoyJoy-en nog lekker even verder want er komt een derde vestiging van het Aziatisch-Amsterdamse succesnummertje! Nummer 3 komt, na een vestiging in West en in Oost binnenkort in de Amsterdamse Pijp. Zuid dus, pal tegenover de Noord-Zuid lijn (whoop whoop) waardoor alleen Noord (toch dé buurt van Amsterdam du moment...) nog zonder zit. Komt vást ook verandering in ;-). En anders stopt die Noord-Zuid lijn in elk geval voor de deur. Anyways, first things first: HappyHappyJoyJoy Zuid is coming. En dat is goed nieuws als je het ons vraagt.

 

HappyHappyJoyJoy de Pijp

HappyHappyJoyJoy de Pijp

Op de site van HappyHappyJoyJoy stond het al even: HappyHappyJoyJoy South is coming! De Ceintuurbaan is het adres en het kan niet heel lang meer duren voordat de vrolijk rood-gekleurde street food Aziaat de deuren open gooit. Het is de derde locatie van het meest succesvolle IQ creatives concept en hoewel het natuurlijk heus jammer is dat het Grill restaurant Julius Bar & Grill van BBQ Master Julius Jaspers moet wijken, kijken we uit naar de komst van een vrolijke Aziatische noot op de Ceintuurbaan. Dikke kans dat de groep namelijk wederom 10 punten gaat scoren.

‘Goed mee scoort’, ja, maar heus niet perse makkelijk mee scoort – dat het helder is: het street food concept was/ is gewoon een keihard schot in de roos. Lekker, snel, betaalbaar en gezellig. De leukste blijft HappyHappyJoyJoy West maar toch komen we het liefst in Oost met dank aan het geweldige terras en het formaat van de zaak (vaak nog wel een plekje te scoren, ook op het laatste moment). Dikke kans dat daar verandering in komt want… We hebben uit betrouwbare bron (wink) dat deze vestiging de allerknapste van allemaal gaat worden. And then we wait.

Of we HappyHappyJoyJoy favorieten hebben? Ja natuurlijk! Heb je even? We kennen de kaart bijna uit ons hoofd maar er gaat in elk geval geen HappyHappyJoyJoy moment voorbij zonder de Crispy Softshell Crab bao, en ook de chicken wings, de dim dums met garnaal en chili en die met varkensvlees hebben steevast onze liefde. Edame boontjes omdat het kan en de groene curry met garnalen als de honger groot (groter) is.

See ya soon HappyHappyJoyJoy!