11 februari 2020, door Maartje

4 heerlijke merken voor grote mensen die moois verkopen voor kleine mensen

11 februari 2020, door Maartje

4 heerlijke merken voor grote mensen die moois verkopen voor kleine mensen

Toegegeven, we moeten eigenlijk niet heel veel hebben van het hele 'twinning'. Beetje flauw, toch? Al betrappen we ook onszelf af en toe op een foutje: liefde voor een bepaalde kleur of  'look' hangt nu eenmaal in de lucht, kunnen wij er dan wat aan doen dat we onszelf en ons kroost in dezelfde goedjes hijsen? En soms, soms zijn er gewoon merken waar we voor onszelf shoppen en die we voor die kleine niet kunnen (mogen) negeren. Waarvan acte. 4 heerlijke merken voor grote mensen die moois verkopen voor kleine mensen om mee te beginnen.

Lina Moonshine Vintage & Lovely Lane

Lina Moonshine Vintage & Lovely Lane

Je moet er razendsnel bij zijn de mini collectie van Lina Moonshine Vintage haalt meestal de website niet eens. Ze deelt de kleine omoptevreten gilletjes en andere vintage vondsten op instagram en, plop, weg zijn ze. Is ok. Gewoon even opletten en je hebt je unieke stuk gevonden. Even lekker iets te groot shoppen wel hoor: echt mooie vintage is niet goedkoop (maar het wél waard!). En ja, ‘we’ kennen het in Amsterdam met de hand gemaakte Lovely Lane tegenwoordig vooral van de goede flares, de zwierige jurkjes en de gilletjes die vrijwel iedere instagrammende modemeid in de kast heeft hangen (wij niet overigens) maar wist je dat Lovely Lane begon met de allerzoetste mini flares met jaren 70 prints? En ze heeft ze nog steeds af en toe! Smullen.

Stieglitz Kids

Stieglitz Kids

Stiet ons maar lek maar we worden – voor onszelf – gewoon méga blij van de perfecte flares en de kleurrijke rokken en ander moois van het Amsterdamse Stieglitz. Een snoepwinkel. Het kon dan ook niet anders dat er een collectie zou komen voor kleine meiden. En hij is er hoor! Mexico is het thema en kleur is AAN. Hollen!

Arket Mini

Arket Mini

Wij niet. Tuurlijk heb je de bekende ketens (mwah) maar liever steken we ze in de nieuwe, betaalbare, duurzame collectie van een grote partij zoals Arket. Prachtige originele kleding waar niet de hele creche in loopt (kruipt/ rolt/ tuimelt), thank you very much.

Lees meer