Nederland, Amsterdam14 november 2017, door Maartje

Helden Health

Nederland, Amsterdam, 14 november 2017, door Maartje

Helden Health

Tussen alle bourgondische tips gooien we maar weer eens een gezonde suggestie op: voel je je helemaal fit, zit je helemaal lekker in je vel en zijn er geen kwaaltjes? Duimpje omhoog. En houden zo. Maar sluimeren er wat ongemakjes, wil je tijdens het sporten extra vooruitgang boeken, voel je je al een hele poos niet zo senang of wil je die kerstkilo’s er vast af voordat ze erbij komen? Dan is Helden Health de tip. De beste man helpt je aan een gezonde basis van goed eten, voldoende beweging, genoeg slaap en goed omgaan met stress om zo je nieuwe jaar goed te starten. Deze keer echt. Knipoog.

Barts Boekje - helden 1

Wout van Helden – je snapt de naam nu – heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van voeding. Van holistisch health coach tot orthomoleculair therapeut van de klinische psycho-neuro-immunologie. Uhh wat?! Klinkt ingewikkeld – en dat was het voor Wout ook vast tijdens zijn studiejaren – maar het werkt juist simpel. Je krijgt easy peasy tips en tricks om je leefstijl gezonder te maken. Doe eens een dutje, ga eens sporten op een nuchtere maag, eet deze groente voor extra vitamine B’s. En meer van dit soort zaken. Met als doel om je fitter/gezonder/slanker/sterker/gezelliger – kiezen wat voor jou van toepassing is – zult worden. Wout z’n filosofie is dat je met kleine stapjes al heel veel kunt doen. Kijk, daar houden we dus van. Niet te abrupt en radicaal, want het moet allemaal wel leuk blijven natuurlijk.

Of je nu een handje kunt gebruiken tijdens je sportprestaties, tijdens het overwinnen van een meer of minder serieuze aandoening of simpelweg fitter door je leuke leven gaan, Wout pakt het met je aan. Je kunt een consult bij Helden Health boeken, hem bezoeken tijdens je wekelijkse sessie in Het Gymlokaal in Amsterdam of in de gaten houden wanneer hij ergens een lezing geeft. Laten we deze keer die goede voornemens eens echt gaan waarmaken.

X,
Nina