21 maart 2020, door Maartje

Help je favo horeca – knap staaltje ‘samen staan we sterk’ en je bent welkom!

21 maart 2020, door Maartje

Help je favo horeca – knap staaltje ‘samen staan we sterk’ en je bent welkom!

Goede ideëen zijn altijd simpel, maar ook een goed idee is simpelweg niet altijd voor iedereen uitvoerbaar. Soms moet je gewoon nét wat meer draagkracht hebben. Te gek dat 's lands grootste merken zoals Heineken, Red Bull, Vrumona, Coca Cola, Unilever, noem ze maar op (er zijn inmiddels al meer dan 35 partners), de handen ineen slaan om samen de horeca te helpen, met Koninklijke Horeca Nederland als overkoepelde partij. Het idee is zoals gezegd simpel: koop nu een waardebon die je straks kunt gebruiken. Of geef er één, of een paar, cadeau. Binnen een paar dagen waren er ruim 3600 horeca-zaken aangesloten, kleine ondernemers die zelf nooit een dergelijke grootschalig bereik zouden kunnen genereren, en allemaal mensen die staan te trappelen om, als het gezond en wel weer mogelijk is, de pannen op het vuur te zetten.

Help de Horeca

Help de Horeca

Via het kakelverse platform www.helpdehoreca.nl kunnen vanaf vandaag, zaterdag 21 maart 2020 waardebonnen aangeschaft worden. Normaal gesproken happy in de Hollandse Horeca? Koop zo’n bon. De waardebonnen helpen de ondernemers aan inkomsten, ook nu ze gesloten zijn of alleen voor afhaal en thuisbezorging operationeel zijn (dat is lang niet voldoende natuurlijk, dat snapt iedereen). Je kunt de bonnen verzilveren zodra de cafés en restaurants hun deuren weer openen. Easy. Zo kan iedereen hun favoriete café of restaurant door deze lastige tijd heen helpen.

En ja, natuurlijk dragen alle partners ook hun steentje bij. Wie? Dat lees je via www.helpdehoreca.nl.

Zelf horeca ondernemer? Horecaondernemers die zich willen aanmelden, kunnen dat nog steeds doen via www.helpdehoreca.nl.