29 september 2022, door Maartje

Hello herfst! HelloFresh!

29 september 2022, door Maartje

Hello herfst! HelloFresh!

Ah, het leed dat koken heet. Oké, laten we niet overdrijven, maar niet iedereen kan een keukenprinses zijn. Het kan heus heel gezellig zijn om uren in de keuken te staan maar met hongerige kids aan je been is het in de praktijk toch vaak iets minder gezellig dan het klinkt. HelloFresh to the rescue. Dankzij de maaltijdboxen van HelloFresh zet je binnen een handomdraai een heerlijke maaltijd op tafel. Extra fijn dat je niet meer de deur uit hoeft om in de stromende regen dat ene essentiële ingrediënt dat je vergat mee te nemen (iets met een mom brain) te halen.

 

Kortingscode? Tuurlijk! Met de code HELLOBART75 krijg je tot wel €75,- korting op de eerste vier boxen.

 

Kook mee met € 20,- tot € 55,- korting op je 1e box* en € 10,- korting op je 2e box en € 5,- korting op je 3e en 4e box.

Hello herfst, HelloFresh!

Hello herfst, HelloFresh!

Hallo herfst! Het perfecte seizoen voor eindeloze boswandelingen om vervolgens te cocoonen op de bank. Theetje, dekentje, Netflix en comfortfood. The works. Ah ja, eten, dat is nog een dingetje. Bedenken wát je gaat maken, boodschappen doen, koken. Blegh. Je bent zo uren verder. Nu hoeft dat niet per sé een probleem te zijn, maar die tijd gebruiken we soms liever voor andere dingen. Vind je het stiekem wel leuk om in de keuken te staan? Zelf mag ik het liefst met de mini van (bijna) 5 koken. Leert hij ook meteen dat koken echt niet ingewikkeld hoeft te zijn. En aangezien de mini-man de aandachtsspanne van een goudvis heeft, koken we snel en simpel. En toch gezond. Dat niet alleen reuze gezellig, maar op alle fronten mooi meegenomen aangezien de groenten er stúkken beter ingaan wanneer meneer zelf de kok van de dag was. Ha!

HelloFresh is overal en we snappen waarom. Ja, het is gemakkelijk en snel, maar dat is niet de enige reden dat we fan zijn. Alle ingrediënten in de box zijn vers en je ontvangt ze in precies de juiste hoeveelheden zodat je niks hoeft weg te gooien. Kookstress maakt plaats voor keuzestress (die nemen we voor lief) want elke week kun je kiezen uit dertig verschillende gerechten die vervolgens op een door jou gekozen moment bij je thuis worden bezorgd. Dan kun je meteen het aantal maaltijden dat je wilt ontvangen aanpassen. Goed nieuws voor degenen die een bloedhekel hebben aan de supermarkt, daar kun je met een boog omheen lopen. Naast dinerboxen heeft HelloFresh ook ontbijt- lunch- en wijnboxen (dat lees je goed: wijnboxen). Ook goed om te weten is dat je als klant nergens aan vast zit. Zo kun je met een gerust hart op vakantie zonder een volle koelkast achter te laten. Via de app of website kun je gemakkelijk een week overslaan of je account stopzetten.

Kortingscode

Kortingscode

O! Enne, tip van Flip, wij bewaren onze favoriete receptkaarten van HelloFresh altijd – zoals de plaattaart van deze foto: die hebben we nadat-ie in de box zat, nog zeker vier keer gemaakt!

Moet je nog net dat kleine beetje over de streep getrokken worden? Vooruit, hier is dan nog een kortingscode. Met de code HELLOBART75 krijg je tot wel €75,- korting op de eerste vier boxen (of volg deze kortingscode link naar HelloFresh voor de korting). Het is echt heel makkelijk:

1.Ga naar HelloFresh.nl
2.Stel jouw box samen: hoe groter de box, hoe hoger de korting op je eerste box.
3.Vul tijdens het bestellen de kortingscode in.

Appeltje eitje, kind kan de was doen en samen kun je de keuken in.