26 september 2018, door Maartje

Het ADE van de innerlijke groei: The Inner Peace Conference 2018

26 september 2018, door Maartje

Het ADE van de innerlijke groei: The Inner Peace Conference 2018

Op 6 en 7 oktober organiseert Delight Yoga - voor de derde keer alweer - The Inner Peace Conference 2018. Op de mooiste locaties van Amsterdam komen teachers, spirituele leiders, filosofen en artiesten van over heel de wereld op het podium. Om ons te inspireren tot meer innerlijke rust. En extra rust in zijn hoofd kan iedereen - beoefende yogi of meditatiebeoefenaar of juist verre van dat - wel gebruiken.

Tientallen lezingen, workshops, lessen en voorstellingen maken dat jij een stukje dichter bij je verlichting komt. Al is het maar een millimeter. Er is een hoge priesteres, een ademcoach, een energie clearer, een psycholoog, een meervoudig Nobelprijs kandidaat, een Lama, een tante en vele meesters, yogi en muzikanten. Allemaal mensen met mooie verhalen en lessen. Waar je gegarandeerd door geraakt en geïnspireerd zult raken.

Heel graag wilden we enkele lezingen opnoemen die er voor ons het meest uit sprongen. Maar we kunnen niet kiezen. Compleet randomly picked: is er de Balinese priesteres Ida Resi Alit die een transformerende ceremonie houdt. Vertelt Master Hector Ramos over sexuele energie binnen jezelf en je hogere zelf, in plaats van tussen twee mensen. Is er een gesprek hoe je van Basic Happiness naar Interconnected Happiness naar Radical Happiness gaat. In een gecombineerde lezing en oefensessie wordt de kracht van dansen uitgelegd. En zo tellen we nog zo’n 40 lezingen, yoga classes, muziekvoorstellingen, gesprekken en workshops. Op de timetable kun je de uitgebreide informatie en locaties vinden. The Inner Peace Conference 2018 vindt weer plaats in De Duif, de Vondelkerk, Amstelkerk en Zuiderkerk. Al met al een programma en locaties om blij van te worden. Een hopelijk ook bijdraagt aan wat meer innerlijke rust.