Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
19 May 2019
  • 26-09-2018
  • Amsterdam, Barts Groene Hoekje, Weekendtip

Het ADE van de innerlijke groei: The Inner Peace Conference 2018

Het ADE van de innerlijke groei: The Inner Peace Conference 2018

Iedereen die ook maar een beetje in de ban is van persoonlijke groei, yoga, self-care en innerlijke vrede heeft ‘m waarschijnlijk al wel in zijn of haar agenda staan. Het is weer tijd voor The Inner Peace Conference. Twee dagen lang luisteren naar en meedoen met wereldwijde inspirators.

Op 6 en 7 oktober organiseert Delight Yoga - voor de derde keer alweer - The Inner Peace Conference 2018. Op de mooiste locaties van Amsterdam komen teachers, spirituele leiders, filosofen en artiesten van over heel de wereld op het podium. Om ons te inspireren tot meer innerlijke rust. En extra rust in zijn hoofd kan iedereen - beoefende yogi of meditatiebeoefenaar of juist verre van dat - wel gebruiken.

Tientallen lezingen, workshops, lessen en voorstellingen maken dat jij een stukje dichter bij je verlichting komt. Al is het maar een millimeter. Er is een hoge priesteres, een ademcoach, een energie clearer, een psycholoog, een meervoudig Nobelprijs kandidaat, een Lama, een tante en vele meesters, yogi en muzikanten. Allemaal mensen met mooie verhalen en lessen. Waar je gegarandeerd door geraakt en geïnspireerd zult raken.

Heel graag wilden we enkele lezingen opnoemen die er voor ons het meest uit sprongen. Maar we kunnen niet kiezen. Compleet randomly picked: is er de Balinese priesteres Ida Resi Alit die een transformerende ceremonie houdt. Vertelt Master Hector Ramos over sexuele energie binnen jezelf en je hogere zelf, in plaats van tussen twee mensen. Is er een gesprek hoe je van Basic Happiness naar Interconnected Happiness naar Radical Happiness gaat. In een gecombineerde lezing en oefensessie wordt de kracht van dansen uitgelegd. En zo tellen we nog zo’n 40 lezingen, yoga classes, muziekvoorstellingen, gesprekken en workshops. Op de timetable kun je de uitgebreide informatie en locaties vinden. The Inner Peace Conference 2018 vindt weer plaats in De Duif, de Vondelkerk, Amstelkerk en Zuiderkerk. Al met al een programma en locaties om blij van te worden. Een hopelijk ook bijdraagt aan wat meer innerlijke rust.