Hotel V – Amsterdam in stijl ontdekken

28 maart 2021, door Manon (Hey Frits)
Hotel V – Amsterdam in stijl ontdekken

Als je bij Hotel V binnenstapt weet je het meteen: dit is weer zo’n pareltje waar je heel blij van gaat worden. Ontdek Amsterdam vanuit een van de drie locaties in de stad en dompel jezelf onder in hipheid. Hey Frits mocht komen logeren op de locatie Fizeaustaat in Oost, en dat zag er zo uit!

Het heeft iets eclectisch, het interieur van Hotel V. Een heerlijke verzameling van prachtige meubels, lekkere kleuren en stoere elementen. Hey Frits logeert in Hotel V Fizeaustraat in de Premium Deluxe Design Room, een grote kamer op de hoek met veel ramen en een prachtige badkamer – mét een eigen lijn met fijn geurende shampoo, body wash en zeep.

Lees ook: B&B Noord & Park, logeren in stijl in Amsterdam-Noord

kamer Fizeaustraat Amsterdam

Hotel V Fizeaustraat heeft naast 91 kamers ook een fantastische lobby waar je smakelijk culinair kunt genieten. Als de zon schijnt zit je hier heerlijk op het terras en ook fijn, de wijk is lekker rustig!

Lobby van het hotel Lobby van het hotel Lobby van het hotel

3 locaties

En de andere locaties? Ook stuk voor stuk pareltjes. Hotel V Frederiksplein ligt op een fijne plek tussen het centrum en de Pijp in. Wil je echt downtown Amsterdam verblijven, dan is Hotel V Nesplein een prachtige plek. Op steenworp afstand van de Dam en de Wallen kun je bijna niet centraler verblijven.

Lees ook: Hotel Mercier – stylish hotel in de Amsterdamse Jordaan

Badkamer Hotel V

Fizeaustraat ligt niet ver vanaf station Amsterdam Amstel. Je kunt dus prima met de trein komen! Ga je liever met de auto? Dan kun je voor 25 euro per dag parkeren in de ondergrondse parkeergarage van het hotel.

Hotel V Amsterdam Details in de hotelkamer

Rustig gelegen in Amsterdam

Fizeaustraat is een heerlijk rustig stukje Amsterdam, terwijl je toch snel in de stad bent. Vanaf station Amstel kun je de trein of metro naar Amsterdam Centraal nemen en ook de gezellige wijk Oost ligt om de hoek.

Details in de lobbyLobby van Hotel V

Tips in de buurt

+ Park Frankendael ligt op loopafstand van Hotel V. Restaurant de Kas en Huize Frankendael zijn aanraders!

+ Achter Park Frankendael ligt de Middenweg, met heel veel leuke horeca en winkels. Als je de Middenweg helemaal volgt kom je vanzelf uit in Oost. Dit is vanaf het hotel een wandeling van ongeveer 30 minuten.

+ in Amsterdam Oost vind je rondom het Beukenplein ook een aantal leuke plekjes om te eten en drinken. Een paar tips zijn Café Maxwell (eet hier zèker de nacho’s to the max!), Coffee Bru, wijnbar Clos Amsterdam en Rotisserie East.

Hotelkamer in het hotel Details in het hotel

Tarieven hotel V

I.v.m. corona kunnen de prijzen afwijken. Check altijd de actuele prijzen op de website.

Prijzen starten voor locatie Fizeaustraat vanaf €70 per nacht. Je verblijft op locatie Nesplein vanaf €108 en Frederiksplein kost vanaf €68 – allemaal exclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Disclaimer: Ik verbleef gratis bij Hotel V in ruil voor content en een artikel. Je leest echter mijn eerlijke mening over de accommodatie/de overnachting.